Cautare

60432 de rezultate pentru "soferii botosaneni in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar" (5.83 secunde)
Prima zi de sanctiuni pentru soferii indisciplinati din Bucuresti a fost un adevarat fiasco. Soferii au privit siderati cum masinile le-au fost blocate sau ridicate, iar altii s-au trezit cu amenzi dupa ce le-a expirat timpul de parcare achitat initial.
Proprietarii de masini la mâna a doua aduse din strainatate pot economisi bani daca fac dovada ca automobilul este sub standardul categoriei din care face parte. Spre exemplu, taxa este mai mica pentru un automobil care nu este dotat cu ABS sau aer conditionat, ori daca masina este uzata.
Dupa ridicarea masinilor, MAI vine cu o alta bomba: ... Daca aceasta propunere va fi adoptata, prevederea care permite stationarea masinii pe trotuar daca pietonii au 1 metru la dispozitie va fi abrogata. Aceasta miscare vine la scurt timp dupa ce MAI a publicat proiectul de lege privind ridicarea masinilor.
10 lucruri pe care le faci zilnic la volan fara sa-ti dai seama ca iti strica masina Nu este usor sa conduci in Romania, o tara fara infrastructura si cu multe gropi oriunde privesti.
Mai-marilor din Prefectura Dolj li s-a interzis sa vorbeasca la telefoanele de serviciu mai mult de trei-sase minute pe zi, iar soferii institutiei risca "mangaieri" la ceafa daca turometrele masinilor trec de 3.000 rpm.Ca urmare a crizei financiare, prefectura strange cureaua la ultima gaura.
Zona McDonald’s din Craiova s-a transformat treptat în târg de vânzari auto, iar primaria nu face nimic, desi stie de problema. Masinile cu anunt de vânzare în geam, parcate de o parte si de alta a strazii, au fost prea „discrete“ ca functionarii publici sa ia vreo masura.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Politistul care anunta pe Facebook pozitia radarului dezvaluie cum incearca soferii sa scape de amenzi:
Soferii care vor sa transporte animale pe un drum mai lung de 65 kilometri sunt obligati sa detina un certificat de competenta profesionala, eliberat in urma absolvirii unor cursuri de pregatire pentru bunastarea animalelor.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal. Testele de sange sunt folosite pentru soferii bauti sau drogati.
O straveche vorba din popor spune ca pestele de la cap se impute. Zicala este perfect valabila mai ales in ceea ce ii priveste pe cei care ne conduc, prin intermediul diferitelor institutii ale statului.
La data de 4 februarie 2011, ora 03.45, lucratori din cadrul Sectiei 18 Politie s-au sesizat ca pe Calea Ferentari, sector 5, in spatele unui bloc, se afla un autoturism inchis la culoare, care ruleaza printre autoturismele parcate.
E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite. Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele.
Criza politica se extinde si asupra structurilor inferioare ale partidelor. Un deputat PNL se razvrateste impotriva dezinteresului manifestat de membrii Executivului la adresa problemelor din teritoriu, in timp ce un alt deputat social-democrat sustine necesitatea organizarii unui Congres extraordinar pentru schimbarea actualei echipe de conducere.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au. Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice (MFP) si cei ai Comisiei Europene au cazut de acord ca, in prima saptamana din martie, Romania, prin MFP si Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, va trimite o propunere privind taxa de prima inmatriculare Comisiei Europene, se arata intr-un comunicat MFP.
Vizita celui mai puternic om al planetei in Constanta impune masuri de securitate iesite din comun. Pe 2 aprilie, ziua in care este asteptata sosirea la Neptun a presedintelui SUA, George W.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca exista intentia de a se folosi Comisia Europeana pe post de sperietoare pentru a justifica unele actiuni politice interne.
Senatorul Constantin Popa a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice In declaratia de astazi voi vorbi despre o masura prin care s-a facut dreptate la zeci de mii de romani.
google-analytics.com