Cautare

3574 de rezultate pentru "adresa de mail la romtelecom" (3.36 secunde)
ROMTELECOM, compania care a detinut ani de zile monopolul pe piata telefoniei fixe, vrea sa se schimbe la fata. Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Romtelecom ar vrea sa scape de stampila de "operator de telefonie fixa" (Autor:
Vulnerabilitate in procesul de autentificare al Facebook. Atacatorii puteau avea acces la conturi care permit conectarea prin Facebook Cei de la Bitdefender au descoperit problema de pe Facebook iar reteaua de socializare a rezolvat-o.
Decizie istorica a noii conduceri Romtelecom. Începând din aceasta saptamâna, operatorul national de telefonie fixa ofera clientilor sai minute gratuite nelimitate în retea si multe alte bonusuri, dupa modelul companiilor concurente.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
Costul convorbirilor telefonice se vor ieftini de la 1 ianuarie 2006 datorita scaderii tarifelor de interconectare ale RomTelecom, decizie luata recent de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Cum blocam email-urile nedorite din contul Yahoo Mail - tutorial video (Autor: Adrian) Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre cum putem bloca email-urile nedorite. O sa vedem cum se face acest lucru folosind contul de Yahoo Mail.
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Incepand cu data de 1 februarie 2005, abonamentele RomTelecom s-ar putea scumpi. Printr-o solicitare formulata catre Autoritatea de Reglementare in Comunicatii (ANRC), RomTelecom cere o rebalansare a tarifelor abonamentelor telefonice.
Prin vanzarea diviziei de telefonie mobila CosmoRom, compania RomTelecom va avea cale libera catre piata de capital.
Investitiile RomTelecom in infrastructura de telecomunicatii s-au redus anul trecut cu mai mult de o treime, iar compania nu prevede o majorare semnificativa in 2006, a declarat ieri James Hubley, directorul general RomTelecom.
Incepind din aceasta luna Romtelecom a redus numarul tipurilor de abonamente de la sapte la patru. Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie.
Romtelecom pregateste lansarea unui nou serviciu de televiziune prin satelit. Potrivit unui comunicat de presa transmis de biroul de relatii cu presa al companiei, acest serviciu va fi pus la dispozitia clientilor la inceputul anului viitor, avand o calitate exceptionala si preturi competitive.
Clientii Romtelecom pot suna in Japonia fara niciun cost. Clientii rezidentiali si juridici ai Romtelecom vor putea efectua de sambata (19 martie) apeluri fara costuri catre numere de fix sau mobil din Japonia, operatorul luand aceasta decizie dupa seismul si valurile tsunami care au lovit arhipelagul.
Campanie de abonare la Romtelecom:
Folosesti Yahoo Mail? Afla ce schimbari importante au fost facute Yahoo imbunatateste aspectul si functionarea serviciului Yahoo Mail.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
Semnalul de alarma tras de Consiliul de Concurenta referitor la instalarea Internetului in scolile romanesti a provocat valuri la nivelul factorilor decizionali ai Romtelecom, care au decis atat limpezirea situatiei, dar au determinat si anumite medii sa recunoasca faptul ca au gresit atunci cand s-au grabit sa arate cu degetul catre operatorul de telefonie.
Acum poti sa trimiti dovada pe mail la Politie Click! iti spune care sunt pasii de urmat pentru a scapa de numeroasele drumuri facute pentru a dovedi ca n-ai uitat sa-ti achiti datoriile Veste buna pentru soferii indisciplinati.
google-analytics.com