Cautare

20561 de rezultate pentru "sebastioano basile in romania" (5.93 secunde)
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
In Romania, aceasta zi se celebreaza din anul 2013, iar in acest an Asociatia Moaselor Independente (AMI) a organizat un eveniment special in Amfiteatrul Spitalului Clinic Prof dr Th Burghele.
Plesoianu s-a hotarat sa-i scrie din nou presedintelui Donald Trump, de aceasta data pentru a-i face o informare referitoare la culisele protestelor din Romania, asa cum ambasadorul Hans Klemm (in opinia deputatului) nu o face:
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International. GALA SUFLET PENTRU ROMANIA este cel mai mare teledon al vedetelor din Romania.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, marti seara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
In Romania, "peste 300 de ferme mari ar urma sa fie afectate" de limitarea subventiilor in agricultura, indiferent de suprafata, la suma de 300.000 de euro.
Cel mai laborios proiect pentru imaginea Romaniei in USA si pentru sprijinul comunitatii romano-americane s-a desfasurat cu succes recent, la Hollywood, unde au participat nume importante din cinematografia americana.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Scoala romaneasca actuala este in suferinta. ... Romania este un vultur inchis intr-o colivie, din care nu poate sa-si intinda aripile, sa zboare.
Calin Georgescu este unul dintre cei mai importanti experti romani in dezvoltare, si anume in dezvoltarea durabila.
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Romania are un proces de delocalizare alarmant Presedintele Traian Basescu sustine de la ora 16.30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, pe tema reuniunii Consiliului European. ... - una e legata de intalnirea cu secretarul general al NATO, in vederea pregatirii summitului NATO de Chicago, in 20-21 mai;
Romania a devenit colonia penitenciara a doamnei Reding In nicio tara Comisia Europeana nu devine un membru in juriul de selectie a procurorilor Nu suntem doar o colonie a Europei.
Georgica Severin, Presedintele Director General al SRR, a transmis un mesaj de sfarsit de an, pe care il puteti citi in continuare.
In fata unor jurnalisti germani, seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, s-a declarat optimist in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. „Lucrurile merg,s-au pus in miscare“, le-a spus ambasadorul jurnalistilor germani, potrivit siteului Euractiv.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
Asta pentru ca fiecare din ei sunt fericitii castigatori ai unei centrale termice performante, oferita de BAXI Romania. ... Adevarata inovatie consta in economisirea maxima a spatiului necesar instalarii!
HotNews reia un text al lui Cristian Orgonas, intitulat "Ce ar trebui sa faca Romania pentru a iesi din criza?", pe care il puteti citi in continuare. Exista in acest moment multe discutii privitoare la modul in care Guvernul Romaniei trebuie sa actioneze pentru a iesi din criza.
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca. Aniversarea a coincis cu inregistrarea unui puternic trend ascendent al companiei Oriflame pe piata din Romania, incepand din a doua jumatate a acestui an.
Pe 7 aprilie va fi inaugurata o noua filiala Confindustria Romania la Targu Mures. A inceput asadar procesul de expansiune teritoriala anuntat de Presedintele la nivel national al Confindustria Romania, dl Luca Serena, in timpul evenimentului de lansare a noului brand de pe 3 februarie.
google-analytics.com