Cotidianul.ro : Romania a devenit colonia penitenciara a doamnei Reding

In nicio tara Comisia Europeana nu devine un membru in juriul de selectie a procurorilor

Nu suntem doar o colonie a Europei. Am devenit colonia ei penitenciara. Practic, Mecanismul de Verificare si Cooperare functioneaza ca bratara electronica de la mana unui condamnat eliberat conditionat. Refuzul de a fi lasati sa aderam la Schengen, aderarea insasi conditionata de acest faimosul MCV, echivaleaza cu o consemnare la domiciliu a unor condamnati pentru diverse pedepse, cu interdictia de a parasi tara. Scandalul implicarii inacceptabile a Comisiei Europene in mersul justitiei din Romania, scandal creat si alimentat artificial in laboratoarele Vivianei Reding, plaseaza Romania in pozitia de stat-infractor al Europei. Am devenit un fel de Ferentari al Uniunii Europene in care o stranie politie judiciara de la Bruxelles se simte obligata sa faca razii din ce in ce mai des. De acolo, ni se da semnalul sa stingem lumina dupa o anumita ora.
In nicio tara a Uniunii Europene Comisia Europeana nu devine un membru in juriul de selectie al procurorilor. In Romania se poate. Este un alt abuz fara precedent, dupa cel cu impunerea fortata a unei rate de participare la referendum inexistenta in normele europene. Romania este deja federalizata fortat pe linie de justitie. O mana de magistrati corupti politic, cu grade de ofiteri acoperiti ai regimului Basescu, sunt de acord cu ingenuncherea ei. Ei sunt guvernul colonial al Vivianei Reding care conduce Romania din umbra. Ei sunt administratorii locali ai unui experiment orowellian initiat de Reding in campania ei electorala de obtinere a fotoliul de presedinte al Comisiei Europene, dupa Barroso: crearea unui mega-minister european al justitiei.
Acceptarea de catre actuala putere din Romania a crearii pentru Kovesi a unei functii de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles, pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie, echivaleaza cu acceptarea federalizarii fortate a Romaniei pe linie de justitie. Kovesi trebuia trimisa in fata justitiei din Romania pentru abuzurile comise, nu sa devina reprezentanta justitiei romanesti la Bruxelles, ca sa intareasca echipa de dezinformare a Monicai Macovei. Suntem vinovati. Viviane Reding in imbecilitatea ei interesata a sesizat punctul nevralgic in Romania si a transfromat-o in calul ei personal de bataie. Romania a devenit acum tinta razbunarilor personale ale unei femei politician din Comisia Europeana care isi permite luxul de a utiliza partinitor si aiuristic norme si recomandari din aquis-ul comunitar pentru a lovi in adversarii politici ai propriului ei partid, Partidului Popular European.
Recent, unul din liderii liberalilor europeni, fost premier al belgiei, Guy Verhofstadt avertiza: problema cu actuala echipa de conducere a Comisiei Europene si a Consiliului European este ca, in numele partizanatului politic se pun presiunii nejustificate pe anumite state membre UE, unde la putere se afla alte guverne decat cele crestin democrate sau populare. Institutiile europene au fost practic confiscate de agentii electorali ai dreptei europene care le folosesc ca pe niste instrumente de represiune impotriva propriilor adversari politici din Europa.
In Ungaria lui Viktor Orban s-a incalcat grav Constitutia tarii, dar pentru ca Orban este popular european a fost aplaudat la scena deschisa in Parlamentul de la Strasbourg de reprezentantii partidului din care face parte Reding. In Bulgaria, crima organizata face legea in economie cu pistolul si grenada in mana, iar cazurile de coruptie se inmultesc zilnic precum vara castravetii. Dar, Barroso a laudat Bulgaria. Acolo premier este Boyko Borisov, tot un popular european. Si in Romania, cat a fost Boc, in plina operatiune de deturnare a fondurilor europene, Viviane Reding si Barroso au tacut.
Pentru a sabota guvernarea USL, politiciana Reding se foloseste abuziv de pozitia sa de comisar pentru a lovi politic in imaginea Romaniei. Lovind din mizere ratiuni electorale si ideologice intr-un stat membru UE, pietele i se blocheza. Iar, la nivel de decizie in Consiliul European i se poate suspenda si votul. Este exact ceea ce cerea prin iulie un alt popular european - Guther Krichbaum, presedintele Comisiei de afaceri europene a Budenstagului. Or, acolo este batalia pentru dominatie politica in Europa. In urma cu un an, social-democratii europeni aveau numai doi premieri in Consiliul European. Acum, acolo sunt premieri social democrati din Danemarca, Belgia, Austria, Slovacia, Croatia, in Franta. Dupa o campanie proeuropean, social-democratii au castigat alegerile si in Olanda. Social democratii se afla la putere la Bratislava si la Bucuresti. Astfel, configuratia votului se schimba.
Romania condusa de social-democrati si liberali este un pericol pentru baronii popular europeni care inca fac jocurile politice si economice in Consiliu. Pierzand inca un vot, ei nu mai pot sa isi impuna cand vor programele aberante. Daca Basescu ramane paiata de serviciu in Consiliu, si nu social-democratul Ponta, popularii europeni mai pot sa controleze Europa. Iar strainii, prin Basescu, sa controleze Romania.