Evenimentul Zilei informeaza: Lazaroiu: Ii dadeam lui Ponta sondajele Aliantei D.A., la schimb cu dosarele pesedistilor cu afaceri necurate
Actualul lider PSD, Victor Ponta era mesagerul lui Sebastian Lazaroiu in transmiterea sondajelor confidentiale ale Aliantei D.A. catre Adrian Nastase, dezvaluie fostul ministru al Muncii, intr-o postare pe pagina de Facebook. Mai mult, Lazaroiu sustine, ironic, ca ar fi primit prin Ponta dosarele tuturor pesedistilor cu afaceri necurate.
Atins de acuzatiile aduse de presedintele PSD Victor Ponta la adresa sa, cu privire la legatura lui Lazaroiu cu afacerile lui Adrian Nastase, fostul consilier prezidential face trimitere la rolul jucat de Ponta in relatiile dintre liderii Aliantei D.A. si Adrian Nastase.
"Da, acum dupa atata timp pot sa recunosc. Si dl.Victor Ponta stie pentru ca el a intermediat. El era persoana de legatura. De fapt era un fel de schimb. Eu ii dadeam sondaje confidentiale ale Aliantei DA care ajungeau la Adrian Nastase. El mi-a dat dosarele tuturor pesedistilor cu afaceri necurate, pe care le avea de pe vremea cand era seful corpului de control. Multe au si aparut in presa vremii. Altele, inca nici acum. Asa a inceput o frumoasa si lunga prietenie intre mine si dl.Ponta", scrie Lazaroiu pe Facebook.
Lazaroiu continua cu noi ironii la adresa liderului PSD: "Stiti care e farmecul? Ca pesedistii ma urasc atat de tare incat nu cred o iota din ce am scris mai sus. Ceea ce ne mentine pe amandoi in pozitiile initiale: pe Ponta presedinte PSD si pe mine bunul sau prieten. Sper sa avem schimburi la fel de echitabile si in 2012. Si, mai ales, in 2013 cand trebuie sa modificam Constitutia".
Liderul social-democrat Victor Ponta l-a acuzat pe Lazaroiu ca ar fi fost omul cu care strategii PSD lucrau sondajele confidentiale ale Aliantei DA.
"O teapa micuta si gingasa pentru dl. Sebastian Lazaroiu, cel cu care se lucrau sondajele discrete ale "strategilor" PSD, si care ii oferea lui Adrian Nastase date confidentiale din curtea Aliantei D.A.?", a scris Ponta, pe blog.