Cautare

1157 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate bacau" (3.61 secunde)
Educatie - era un sistem de gradinite si scoli publice care luau copii din familii de la varsta de 4 ani.
Violenta in scoli, o realitate pe care nu o putem nega. ... Si totusi, exista un nivel de indisciplina inerent in scoli, ca rezultat al faptului ca elevii sunt la o varsta la care sunt tentati sa treaca peste reguli, iar aceasta indisciplina poate duce la un comportament violent.
Subiectul predarii orelor de religie in scoli, mai exact al acceptului pe care parintii ar trebui sa-l dea pentru ca cei mici sa participe la aceste ore, e un foarte bun exemplu de discutie care a luat-o razna inainte de a incepe.
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Cand vor veni testele de saliva, achizitionate de stat, in scoli?
Scandalul prezentei icoanelor religioase in scoli declansat de un oarecare profesor de filozofie din Moldova a ocupat destul spatiu in mass-media. ... Oricum, prezenta icoanelor din scoli a starnit un scandal care acum se apropie de final, decizia finala apartinand celor direct implicati in educatia si formarea copiilor.
In multe tari din Uniunea Europeana si nu numai, educatia pentru sanatate este obligatorie in scoli, incepand din primul si pana in ultimul an de studiu, folosindu-se pentru fiecare ciclu de dezvoltare programe si materiale didactice adecvate varstei.
De loc din Bacau, Irina Jianu era partenera de afaceri cu fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu la firma acestuia, Conimplus. ... In cel putin doua rinduri, de ziua de nastere a Irinei Jianu, Chindlea si-a trimis soferul, cu masina de serviciu a Inspectoratului, la Bacau.
Primarii din Bacau si Galati, traseisti cu adeziuni in regula In judetul Bacau, nume sonore au trecut de la alegerile din 2004 si pana in prezent de la un partid la altul.
Fostul primar al municipiului Bacau, baronul Dumitru Sechelariu, a fost audiat, ieri, de procurorii PNA, care i-au adus la cunostinta acuzatiile formulate impotriva sa.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Alegerile din filiala judeteana a PNL Bacau au nascut tensiuni in sanul liberalilor dupa ce primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut presedintia filialei in favoarea fostului vicepresedinte al CJ Ioan Chiriac.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost recent la Bacau in postura de impaciuitor. ... El a mentionat ca, "in urma discutiilor avute la Bacau, am ajuns la concluzia ca este important ca Alianta sa functioneze la nivel local.
Chinezarii cat pentru trei case In perioada 2002 - 2004, Adrian Nastase si Daniela Nastase au introdus in Romania, in mod ilegal, prin intermediul societatii SC Vertcon SA din Bacau, 12 containere cu bunuri achizitionate din China.
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a cerut candidatilor liberali din Bacau la locale sa raspunda atacurilor lansate de PSD, care poate oferi doar o Romanie ancorata in trecut, ti democrat-liberalilor care, influentati de mentorul Basescu, au uitat ajutorul acordat in 2004, "cand erau in disolutie".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu, aflat marti la Bacau, i-a indemnat pe cetateni sa voteze in favoarea liberalului Romeo Stavarache, care candideaza pentru un nou mandat de primar, si a apreciat ca nu trebuie sa existe ingaduinta pentru primarii care "au furat, dar au si facut ceva pentru oras".
trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Inainte de Craciun, aflat intr-o vizita la PSD Bacau, Ponta a facut o declaratie care le-a cazut foarte greu lui Ion Ilescu, Adrian Nastase si Marian Vanghelie, primii doi fiind pana mai ieri-alaltaieri, sustinatori de baza ai actualului presedinte pesedist.
Reprezentantii Concernului E.ON Germania, care s-au aratat interesati de privatizarea societatii Electrica Moldova Bacau, au declarat ca ar fi interesati sa plateasca pachetul de peste 24% din actiunile acesteia.
Numai in judetele Bacau, Braila, Galati si Vrancea, apele au maturat de pe fata pamintului 2.364 de case si au distrus partial 3.968 de locuinte. ... 14 in Vrancea si sase in Bacau:
google-analytics.com