Cautare

1157 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate bacau" (3.30 secunde)
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Acum cateva zeci de ani, cursurile postliceale si cele universitare erau un mod de a te specializa si perfectiona, dar si de a te ghida catre o viata mai buna, de intelectual.
Pentru aceeasi functie, un angajat cu studii postliceale va primi 550 de lei. In ceea ce priveste personalul de specialitate, incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este scoala de maistri, acesta va primi un salariu de 572 de lei.
Indicatorul 1,2 revine salariatilor cu studii medii, 1,5 - personalului cu studii postliceale, 2 - angajatilor cu studii superioare.
Muncitorii necalificati ar lua minimum 500 de lei, cei calificati ar încasa minimum 600 de lei pe luna, cei cu studii postliceale ar lua 650 de lei, iar salariatii cu studii superioare ar fi remunerati cu minimum 880 de lei pe luna.
"Legea 16 prevede un control riguros al celor care profeseaza in acest domeniu, insa Legea 217, aparuta la mai putin de sase luni, da dreptul si persoanelor cu studii medii sau postliceale sa dea avize pe lucrarile de cadastru", se arata in comunicat.
In tara noastra exista aproximativ 5.000 de moase recunoscute de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, atat cu studii postliceale, cat si universitare.
Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale. La inceputul carierei a lucrat in invațamant. Din anul 1959 activitatea profesionala se identifica aproape integral cu cercul de modelism (navo-racheto-aero-automodele) al Casei Pionierului devenita dupa 1989 Clubul Elevilor.
"Au venit si au spus ca exista sesizari de la cateva scoli - Lipnita, Adamclisi, Liceul Blaga…”, a precizat Petrica Miu care, de asemenea, a adaugat, referitor la Paloma Petrescu, ca aceasta a fost schimbata de la conducerea ISJ Constanta pentru ca a facut "politica in scoli”.
Limba bulgara a devenit obligatorie in scoli si biserici. ... Se predau optional cateva ore de limba vlaha in unele scoli.
Conflictul a evoluat spre distrugeri de scoli si biserici, arderea cartilor in limba romana, terorizarea populatiei romanofone, chiar cu concursul autoritatilor turce locale. ... In 1926 a permis predarea unor ore de limba romana in scolile albaneze, dar a conditionat deschiderea unor scoli romanesti de cererea comunitatilor aromane.
Aproximativ 30 de manageri de scoli nu au depus proiecte pentru programul de granturi de dezvoltare scolara initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii. ... "Inseamna foarte mult la nivel de judet, mai ales ca granturile se vor acorda catre 500 de scoli.
Nu vor fi deschise santiere noi in scoli, ci vor fi continuate lucrarile de constructii deschise deja.
Astazi exista un numar de 10 scoli care organizeaza lunar ateliere creative Dremel. ... Prin acest club ne dorim sa impartasim din experienta noastra si sa introducem atelierele Dremel in cat mai multe scoli din tara.
In urma cu ceva timp, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului anunta ca va atribui companiei Romtelecom, printr-o hotarare de guvern, instalarea de internet in scoli.
google-analytics.com