Cautare

1155 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate bacau" (2.65 secunde)
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
RAFO Onesti, odinioara perla industriei romanesti se indreapta cu pasi repezi catre o posibila lichidare a instalatiilor, un adevarat moment dramatic pentru municipiul Onesti si judetul Bacau.
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. ... Noul City din Bacau este amplasat in locul fostului restaurant Dallas, pe Str.
Cinci inaugurari de magazin la Predeal, Bacau, Stulpicani, Iancu Jianu si Vadastrita ridica reteaua PROFI la 531 de unitati. ... Tot in format City se afla si unitatea din Bacau.
Pe lista celor inscrisi pentru examenul de la Bacau apare si fiica presedintei ANST, Doina Melinte, eleva a Liceului de arte plastice "Nicolae Tonitza" Bucuresti, iar sportul care o recomanda este canotajul.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
politistii din Bacau au depistat doi barbati care aveau in autoturismul cu care se deplasau doua arme de vanatoare, munitie confectionata artizanal si munitie de vanatoare, patru lanterne, dintre care doua prevazute cu dispozitive artizanale de prindere pe arma.
Nu avea nici ce sa manance, lucra cu ziua", a spus procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, Felix Banila.
Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, a declarat ca scoala se situeaza pe o scara de la 1 la 10, intre 8 si 9, in timp ce Presedintele Romaniei afirma ca este o rusine nationala ca una din cinci scoli sa nu detina autorizatie sanitara de functionare” si ca este necesar un plan de trei ani pentru modernizarea unitatilor de invatamant.
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
activitati in scoli, campanii online, conferințe, seminarii, evenimente de vizibilitate. Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli. ... Anul trecut, cele mai multe scoli din tara au fost inchise pe 5 octombrie, dar au fost si scoli unde au fost organizate diferite activitati.
- Aveti de facut spitale si de invatat doctori in scoli adevarate si care, bine platiti, sa stea acasa sa grijeasca de bolile noastre nu de ale strainilor.
google-analytics.com