Alegerile din filiala judeteana a PNL Bacau au nascut tensiuni in sanul liberalilor dupa ce primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut presedintia filialei in favoarea fostului vicepresedinte al CJ Ioan Chiriac. Organizatia judeteana este la un pas de ruptura dupa ce primarul Romeo Stavarache a acuzat falsificarea alegerilor si a amenintat cu parasirea partidului. Gruparea fidela lui Romeo Stavarache ii acuza pe invingatori ca ar fi falsificat convocatorul si ca au permis unui numar de
25 de persoane care nu sunt membre PNL sa voteze. Prefectul Gabriel Berca spune ca semnatura inscrisa pe un document de sedinta nu este a sa si ca acesta a fost falsificat. “Nu acuz nimic, dar comisia de validare si numarare a voturilor a gasit nerguli in convocator. Sunt foarte multi oameni care au fost chiar taiati in ziua votului, delegati taiati, si pusi altii sa voteze“, a declarat Stavarache.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, care s-a intalnit cu grupul lui Stavarache, s-a rezumat sa-i sfatuiasca sa incerce sa faca echipa cu noua echipa de conducere a filialei. (R.N.)