Cautare

5925 de rezultate pentru "scoala ion basgan focsani" (5.77 secunde)
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... - In Focsani aveti magazin? ... - Fiica mea, Maria, care are scoala langa atelierul meu, vine mereu la mine.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: Practic, dupa primele doua clase primare eu m-am mutat la Bucuresti cu parintii si am continuat studiile la Scoala primara numarul 45. ... ION Iliescu: ... ION ILIESCU:
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... De data aceasta a fost invitat fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
Scoala am inceput-o avand pe prima pagina a Abecedarului portretul lui Mihai I. ... Am mers la scoala la 6 ani. ... cei 4,5 km pana la scoala trebuiau parcursi zilnic, in pas de pelerin, dus intors.
Concret, initiativa noastra vizeaza includerea in proiectele viitoarelor lacasuri de cult a unor spatii pentru after school si scoala de duminica.
Copiii din comuna Maruntei au, din toamna trecuta, inca o scoala. ... In toamna, la Maruntei, a fost data in folosinta inca o scoala. Potrivit primarului localitatii, Alexandru Becheanu, noua scoala a fost construita langa cea veche, care a fost si ea renovata.
Propunerea maestrei Lorelei Bari de a conduce impreuna cu ea Academia de balet La Sylphide, singura scoala privata care ofera diploma de balerin profesionist, ma onoreaza.
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public. ... "Scoala Nationala de Folclor este un proiect in care cred!
Prima zi de scoala este una speciala atat pentru copii, cat si pentru parinti. ... In timp, chiar si amintirea primei zile de scoala din viata ta intra intr-o usoara ceata.
Scoala Step by Step anunta inceperea inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014 la doua clase pregatitoare, doua clase I si o clasa a V-a. ... Scoala Step by Step, autorizata prin OMECTS nr. ... Elementele care particularizeaza Scoala generala Step by Step sunt:
Noi suntem scoala unde copiii pot invata cu adevarat ce este miscarea si care sunt beneficiile ei, unde au oportunitatea de a alege dintre o multitudine de sporturi si specializari. Regula de baza la noi in scoala este urmatoarea:
PASTIA - Focsani - Miercuri, 20 februarie, ora 19.00 - SALA DALLES - Bucuresti - Luni, 25 februarie, ora 19.00 - Bacau - Marti, 26 februarie, ora 19.00 - TEATRUL VICTOR ION POPA - Barlad - Miercuri, 27 februarie, ora 19.00 - TEATRUL FANNY TARDINI - Galati Subiectul este cunoscut, dar tratat cu ingeniozitate in noua montare Un frizer dintr-o mahala bucuresteana de final de secol XIX, incepe o idila cu noua sa amanta, Didina.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga. ... Ion Popescu Gopo Cu:
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007.
Tudor, a afirmat sambata la Focsani ca partidul pe care il conduce nu va face aliante post-electorale cu formatiunile care nu-si vor elimina coruptii.
google-analytics.com