Cautare

305 de rezultate pentru "sandu" (3.29 secunde)
Acelasi domn Traian Basescu, care, declarativ, nu stie si nu are nicio legatura cu Sandu Anghel, cunoscut mai bine sub numele de Bercea Mondial, participa inaintea ultimelor alegeri prezidentiale la serbarea campeneasca a rromilor din Costesti, catalogata de catre Administratia Prezidentiala drept eveniment de protocol la cel mai inalt nivel.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, joi, inainte de a intra in sala de judecata, ca "sacii cu bani" pe care sustine ca i-a dat lui Mircea Basescu ajungeau, de fapt, la Traian Basescu.
Maia Sandu a impresionat Parlamentul Romaniei. Maia Sandu: ... Maia Sandu: "Asigurarea cu energie electrica a tarii este o provocare zilnica".
Sandu spera ca in decembrie sa inceapa negocierile de aderare la UE Maia Sandu: Chisinau indeplineste 92% din recomandarile de aderare Maia Sandu:
Profesorul Dumitru Sandu, editorul national al raportului pentru Romania, a explicat ca una dintre cauzele acestui paradox poate fi considerata si perioada in care a avut loc cercetarea, respectiv perioada preelectorala octombrie 2004.
Toate serviciile necesare cetateanului vor putea fi accesate on-line pana la sfarsitul anului 2010, a anuntat Gabriel Sandu, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, la finalul sedintei de Guvern.
Un deputat PNL a votat impotriva propriei legi Un fapt inedit a avut loc ieri in Parlament, cand deputatul liberal Gabriel Sandu a votat impotriva propriei initiative legislative.
Sandu Tanase Chiru: ... Sandu Tanase Chiru: ... Sandu Tanase Chiru: Daca ma duc la ambasada ar insemna sa ma bat cu sorosistii, cu toate ca aici nu prea e loc de asa ceva, oricum voi fi singurul Tania Bercuci:
In acest sens liderul acesteia, Sandu Traian, a declarat ca initiativa privind solicitarea de candidaturi din partea societatii civile dovedeste deschiderea partidului catre oamenii valorosi care, desi nu sint aliniati politic, vor avea un cuvint greu de spus in Parlamentul European.
La rindul sau presedintele Organizatiei Judetene PLD, Sandu Traian, a declarat ieri ca Partidul Liberal Democrat are un proiect de crestere a nivelului pensiei medii la valoarea de aproximativ 65% din valoarea salariul mediu net pe economie. "Cam acesta era raportul existent in 1989", a precizat Sandu Traian.
Vicepresedintele PLD Gabriel Sandu le transmite parlamentarilor PRM si PC, intr-o declaratie politica, provocarea sa semneze motiunea de cenzura pe care liberal-democratii intentioneaza sa o depuna impotriva Guvernului.
Conducerea PD-L discuta, la aceasta ora, in Biroul Permanent National, lista ministrilor din viitorul Executiv, in cursa pentru ocuparea unui post intrand, in urma negocierilor din interiorul formatiunii, prim-vicepresedintele Adriean Videanu, Gabriel Sandu si Theodor Paleologu.
Fratele presedintelui, Mircea Basescu, este asociat intr-o firma cu fiica fostului sef al Romarm Aurel Cazacu si cu un fost general MApN, Sandu Ion Eftimie, care a detinut postul de loctiitor al Departamentului Armamente din MApN pana la inceputul lui 2009, cand s-a pensionat.
Un studiu recent citat de Dumitru Sandu, sociolog si profesor la Universitatea Bucuresti, arata ca românii care se intorc in tara folosesc câstigurile din strainatate pentru a-si achita mai intâi datoriile, apoi cumpara case, masini, electrocasnice, iar pe locul trei al prioritatilor se afla investitiile in educatia copiilor.
“Efectele migratiei fortei de munca sint benefice pentru economia Romaniei, cu conditia ca aceasta sa fie temporara si fondurile aduse in tara sa fie investite”, a declarat la rindul sau sociologul Dumitru Sandu.
Agentia Regionala de Protectie a Mediului (ARPM) a gazduit ieri un seminar de monitorizare a aplicarii planului regional de gestionare a deseurilor la care au participat directorul executiv al institutiei, Carmen Sandu, directorii agentiilor de mediu din subordinea ARPM, precum si reprezentantele firmei de asistenta a planului, Cristina Dumitrescu si Alina Oberdorfer.
Preturile apartamentelor vechi se vor reduce cu 30% pana la finele anului viitor, in timp ce locuintele noi se vor scumpi cu aproximativ 5%, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, Georgiana Sandu, directorul departamentului rezidential din cadrul firmei Neocasa Real Estate.
Asa isi incepe istorisirea Alexandru (Sandu) Parvan, care si-a dedicat 23 de ani din viata unei singure companii: ... Sandu Parvan ar putea sa scrie un roman despre tot ceea ce a insemnat fabrica pentru economia nationala si pentru propria-i persoana. ... Domnul Sandu avea dreptate.
Ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, va pune in aplicare programele strategice privind Tehnologiile Societatii Informationale. ... Astazi, este important sa gasim solutii pentru propriile noastre probleme cauzate de criza utilizand avantajele importante aduse de Tehnologiile Societatii Informationale si a crea locuri de munca", afirma ministrul Sandu.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a propus in cadrul sedintei de astazi a Adunarii Generale, sustinuta la Casa Fotbalului, excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc.
google-analytics.com