Cautare

54 de rezultate pentru "campina" (2.80 secunde)
Organizatia PSD Campina, din care face parte senatorul Antonie Iorgovan, considera ca pozitiile politice formulate de acesta sunt o expresie a dreptului la libera opinie, prevazut in Statutul PSD, si asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de Iorgovan la sanctiunea din septembrie.
Director general Grupul Media QED Campina ( Prima Tv Campina, Revista Zarva) Data si locul nasterii: 22.04.1960, Campina, Prahova Stare civila: ... General Management - Grupul de firme SIGA Campina Director executiv, Perioada: ... Campina Director executiv, Perioada:
Senatorul PSD George Severin il interpeleaza in Senat pe ministrul Vasile Blaga, pe tema mentinerii statutului actual al Centrului de Pregatire si Perfectionare pentru Comunicatii, Informatica si Logistica Jandarmi Campina - Indicativul:
A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste. ... S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova.
Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a spus, miercuri, muncitorilor unei fabrici din Campina ca nu este "chiar asa usor de clatinat" si ca nu se sperie de grevele generale anuntate de sindicatele din invatamant, el acuzandu-i de lipsa de onestitate pe unii lideri sindicali din educatie.
Drumul judetean Sacele - Campina 4 Realizarea autostrazii Comarnic - Brasov Cu putin timp inainte de a afla daca autostrada Comarnic-Brasov se va construi sau nu, sefii de la Transporturi vin cu noi idei pentru ca drumul spre munte sa nu mai reprezinte weekend de weekend un cosmar pentru soferi.
Desi au pornit la drum cu gandul de a mai recupera cate ceva din pasivul de la adevar, galatenii au sfarsit prin a fi umiliti pur si simplu la Campina. ... FCM Campina - FCM Dunarea 4-0 (1-0).
Astfel, conducerile organizatiilor PNL Ploiesti, Campina, Boldesti-Scaeni, Baicoi, Mizil si Plopeni au fost dizolvate de catre Biroul Judetean al partidului. ... La Campina, organizatia municipala a PNL a fost preluata interimar de candidatul partidului la Primaria Ploiesti, Gratiela Gavrilescu.
Peste 400 de salariati ai Rafinariei "Steaua Romana" Campina au pichetat luni, intre orele 8.
Acesta va opri si in statia Campina incepand cu data de 8 iunie 2009. ... 30, va sosi la Campina la 16.
Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a saptea editie si are loc in Zalau (26 - 28 iunie), Campina (30 iunie - 1 iulie) si Calarasi (3 - 5 iulie), cele trei orase din Romania in care TenarisSilcotub are activitati de productie.
Spitalul Municipal din Campina a comandat noul iPhone in valoare de peste 5 mii de lei, din, atentie, donatiile pentru tratamente si plata facturilor.
Scandal la Scoala de Politie din Campina dupa ce un profesor a fost prins in timp ce copia la examenul pentru obtinerea postului de profesor de pregatire juridica si criminalistica.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
Declaratiile repetate de dezaprobare a actiunilor conducerii PSD facute de social-democratul Antonie Iorgovan vor fi luate astazi in discutia sedintei filialei de la Campina, din care acesta face parte.
Taxi Blues s-a jucat si la Campina Aceeasi sala plina cu spectatori, acelasi teatru de calitate. In jur de 800 de persoane au raspuns invitatiei mele de a veni la Casa de Cultura si de a vedea piesa "Taxi Blues".
Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina va defila cu un detasament de elevi, urmati de detasamentul Serviciului Roman de Informatii.
La ora 6:30 are loc incidentul de la Otopeni prin care o subunitatea de elevi ai Scolii de Securitate din Campina este intampinata cu foc de catre militarii din sistemul de aparare al aeroportului.
Vazand ca totul merge brici, Hoinaru s-a gandit sa se extinda si in turism, motiv pentru care s-a pricopsit si cu niscai actiuni la SC Turism Breaza SA Campina, tot din aleasa postura de truditor pentru interesele obstii.
Liderul PNDC a afirmat ca cea mai mare dezamagire o reprezinta pierderea alegerilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, functie castigata de reprezentantul PSD, Mircea Cosma, si pierderea alegerilor pentru Primaria Campina.
google-analytics.com