Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (3.13 secunde)
Florian Bita de la Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate NIKKEN, participa in acest week-end la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Tot ce avem aici este produs de Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate", ne-a spus Florian Bita.
Declaratia mea politica de astazi porneste de la o constatare, din pacate trista, pentru sistemul de sanatate din Romania:
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! ... Centrul de sanatate Medireflex Dr.Iuliana Avadanei
20, sector 3, Bucuresti, Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa!
La Centrul de Sanatate Medireflex, situat pe Strada Nerva Traian, nr.
Astazi e ziua ta, Daciana Sarbu Eurodeputata PSD, fondatoarea Asociatiei Scoala pentru Sanatate, Daciana Sarbu implineste astazi 37 de ani.
Dupa o consultatie efectuata in cabinetul medicului cu competenta in homeopatie este prescris remediul pe baza totalitatii simptomelor pe care le prezinta pacientul ,urmand sa revina la o evaluare a starii de sanatate o data la o luna sau o data la 6 luni in functie de timpul de actiune al remediului ales.Daca simptomele pentru care s-a prezentat pacientul la medic dispar,inseamna ca tratamentul si-a facut efectul intr-o singura administrare.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a acordat un interviu in exclusivitate si ne-a dat mai multe detalii legate de lumina polarizata.
Ianuarie-iulie este perioada cea mai dificila pentru sanatate. ... CAPRICORN In acest an nu veti avea motive sa va plangeti de sanatate.
Printre prevederile ordonantei se numara crearea cadrului legal pentru introducerea pachetelor de servicii medicale, respectiv pachetul de baza, pachetul minimal si pachetul de programe nationale de sanatate, dar si decontarea din fondul national de asigurari de sanatate a operatiilor de reconstructie mamara prin endoprotezare in cazul interventiilor chirurgicale oncologice.
Sanatate.bzi.ro: ... In acest fel, controlul greutatii nu presupune riscuri pentru sanatate si este complet natural.
Discutiile si disputele dintre noi pe problema politicilor sociale intre care sunt si acelea referitoare la sanatate face parte din firescul exercitiu politic si profesional pe care trebuie sa-l purtam in Parlamentul Romaniei.
Excesul de grasime abdominala nu este doar inestetic, ci si extrem de periculos pentru sanatate. ... Localizarea grasimii in zona organelor (zona viscerala) duce la cufundarea acestora in grasime, fiind cauza disfunctionalitatii anumitor organe si, deci, a aparitiei problemelor de sanatate.
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! ... Reiki este un sistem japonez de vindecare naturala bazat pe canalizarea prin maini a unei energii tamaduitoare (energia vitala universala), in vederea echilibrarii energiei umane, vindecarii unor maladii si pentru a ne mentine intr-o buna stare de sanatate si relaxare.
Controalele sunt efectuate de echipe mixte de la casele judetene de asigurari de sanatate si directiile judetene de sanatate din subordinea Ministerului Sanatatii.
Iar acolo unde se impune tratament, timpul devine principalul aliat in lupta pentru sanatate!", declara Ciprian Nicoara, Director General Grupul Medical Romgermed. ... Dupa cum am mai spus, Romgermed nu adopta politica profitului imediat, ci Romgermed implementeaza mereu servicii medicale bazate pe accesul tuturor la sanatate!
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera servicii excelente la preturi foarte bune.
Parteneriatul este sustinut si promovat si de reteaua Info-Sanatate. ... Despre reteaua Info-Sanatate Info-Sanatate TV este cea mai extinsa retea de informare de tip digital signage din Romania, formata din peste 380 de ecrane LCD amplasate in salile de asteptare ale clinicilor medicale si spitalelor din 102 orase din Romania.
sanatate.acasa.ro informeaza: Deficienta de iod este o problema de sanatate serioasa care poate pune in pericol viata.
definitie, cauze, simptome Diareea se caracterizeaza prin prezenta a mai mult de 3 scaune moi sau apoase, survenite la un copil aflat anterior in stare buna de sanatate. ... Doctorul Meu, resviata pentru sanatate, recomanda:
google-analytics.com