Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (4.44 secunde)
In acest an, compania Roche a primit cel mai mare scor din industria farmaceutica pe mai multe planuri, pornind de la managementul relatiei cu clientii pana la modul in care compania abordeaza provocarile din domeniul ingrijirilor de sanatate, prin valoarea produselor si serviciilor sale.
Masa corporala este una din componentele care definesc starea de sanatate a fiecarei persoane. ... Cercetarile efectuate au demonstrat ca majoritatea celor care au incercat sa isi mentina starea de sanatate au reusit mai degraba sa aiba un stil de viata sanatos decat sa ajunga la greutaea ideala.
403bis din 30 mai, care prevad, pentru prima data, ca pot fi decontate servicii psihologice de sanatate conexe actului medical.
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! ... Reiki este un sistem japonez de vindecare naturala bazat pe canalizarea prin maini a unei energii tamaduitoare (energia vitala universala), in vederea echilibrarii energiei umane, vindecarii unor maladii si pentru a ne mentine intr-o buna stare de sanatate si relaxare.
Este autoarea conceptului unei publicatii saptamanele de mare succes - Jurnalul de Sanatate -, din care a realizat, timp de 6 ani neintrerupt, impreuna cu o echipa de tinere pe care le-a format, peste 300 de numere.
conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona". ... "Conferintele Traieste Sanatos cu Simona sunt o continuare fireasca a emisiunilor tv si radio de sanatate pe care le realizez.
Exista mai multe tipuri de spanac, dar despre toate se considera ca prezinta proprietati la fel de valoroase pentru sanatate. ... Proprietati si Beneficii pentru sanatate spanacul este util in prevenirea bolilor cardiovasculare;
Fundatia World Vision Romania pledeaza pentru reducerea diferentelor dintre nivelul general de acces la servicii de sanatate si cel al populatiei vulnerabile, in special copiii, tinerele mame si femeile insarcinate de la sat.
Stim ca accesul dificil si insuficienta serviciilor de sanatate din mediul rural ( numarul de persoane / medic este de peste 6 ori mai mare in rural fata de urban si de 4 ori mai mare fata de media nationala, iar raportul intre numarul de persoane asigurate si numarul personalului medical auxiliar este mai mare de aproape 7 ori in rural fata de urban) alaturi de alti factori, face ca speranta de viata in rural sa fie cu doi ani mai mica fata de urban.
Mariustuca.ro / Persoanele care nu au primit cardul de sanatate beneficiaza de servicii medicale si dupa 1 Mai (Autoare:
Centrul pentru mediul inconjurator si sanatate din Belgia a efectuat un studiu in care au fost inclusi 9.102 copii cu varste intre 6 si 12 ani, din trei tari europene : ... Lidia Casas, membru al Centrului pentru mediul inconjurator si sanatate din Belgia si co-autor al acestui studiu.
Mariustuca.ro / Medicii sunt ingrijorati in privinta starii de sanatate a cvadrupletilor adusi pe lume de o femeie in varsta de 65 de ani din Germania (Autoare:
Prin 13 hotarari judecatoresti, pronuntate in cadrul procedurii ordonantei presedintiale, Curtea de Apel Bucuresti a obligat autoritatile responsabile - Guvernul Romaniei, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate - sa asigure pacientilor reclamanti tratament gratuit cu medicamente de ultima generatie.
Magda Marincovici) Traficul de medicamente false este la fel de periculos pentru sanatate ca traficul de droguri, semnaleaza, azi, specialistii cu ocazia Zilei Mondiale a Anti-Contrafacere. ... Din punctul de vedere al acestuia, importanta este stoparea intrarii acestora pe piata din Franta, deoarece aceste produse prezinta riscuri majore pentru sanatate.
Magda Marincovici) Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 15 tari europene nu au renuntat la folosirea azbestului, un material extrem de nociv pentru sanatate. ... Trebuie retinut ca azbestul, considerat cancerigen inca din 1997 de Centrul international pentru cercetarea cancerului, este extrem de periculos pentru sanatate.
Magda Marincovici) Dieta alcalina este noua tendinta in materie de sanatate si buna dispozitie, adoptata de Gwyneth Paltrow, Kirsten Dunst, Jennifer Aniston sau Victoria Beckham.
- Pretul unei asemenea valve este de 20.000 de euro si achizitionarea a fost posibila prin programul de chirurgie cardiovasculara sustinut de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Trebuie sa punem, totusi, un accent deosebit pe preventie, caci e mult mai simplu sa mentinem o anumita stare de sanatate, decat sa venim pe urma si sa ne straduim sa reparam ceva ce uneori nici nu mai poate fi reparat.
La Editura LIDER a aparut cartea Legumele - izvor de sanatate. ... Cartea va ofera toate informatiile legate de importanta legumelor pentru sanatate, inclusiv descrierea si clasificarea lor.
GEMENI Vei avea si probleme de sanatate si la locul de munca, din cauza ca te lasi distras foarte mult de ganduri negre. ... FECIOARA Fecioara va avea probleme de sanatate in aceasta saptamana.
google-analytics.com