Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (3.01 secunde)
Premierul anunta, jubiland, ca s-a cazut de acord cu FMI ca pentru nou introdusul sistem al coplatii in sanatate, valoarea sa nu depaseasca suma de 10 lei.
Adrian Mutu a aflat ca tatal sau are probleme serioase de sanatate, fiind nevoit sa urmeze un tratament pentru buna circulatie a sangelui. ... Cand a auzit ca tatal sau are probleme de sanatate ne-a spus ca nu-l mai intereseaza altceva decat ca tatal sau sa se insanatoseasca grabnic.
Mesaje de Craciun - Bogatie cata vreti, / Sanatate pentru toti, / Iar la anul care vine / Sa va fie si mai bine. ... - Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi.
Studiul, realizat de Agentia pentru Sanatate a orasului Ottawa a fost efectuat pe un lot format din 750 de liceeni si studenti. ... Legatura dintre folosirea retelelor de socializare si problemele de sanatate a mintii sunt complexe, explica doctorul Hugues Sampasa-Kanyinga, coordonatorul studiului.
Studiul, realizat de Agentia pentru Sanatate a orasului Ottawa a fost efectuat pe un lot format din 750 de liceeni si studenti. ... Legatura dintre folosirea retelelor de socializare si problemele de sanatate a mintii sunt complexe, explica doctorul Hugues Sampasa-Kanyinga, coordonatorul studiului.
In ciuda varstei inaintate si a starii sale de sanatate, maestrul Demis a reusit sa ii impresioneze pe fani prin prestatia sa.
Jean Paler are in continuare mari probleme de sanatate, după ... La 51 de ani, Jean Paler are din ce in ce mai mari probleme de sanatate.
Anul 2015 reprezinta o oportunitate pentru incheierea unor acorduri politice pentru educatie, sanatate si cultura, asemanator celui pentru aparare, a afirmat premierul Ponta, la Academia Romana.
Le dorim multa sanatate si vrem sa stie ca forta lor ne inspira. ... am lansat in dezbatere publica proiectul de Lege a preventiei in sanatate, care prevede introducerea unui program descreening pentru depistarea cancerului de san, finantat de stat.
Dorintele lui Iliescu de onomastica Fostul presedinte Ion Iliescu a venit de onomastica sa la sediul central al partidului, la prima sedinta a conducerii din acest an, spunand ca isi doreste de aceasta zi sanatate inainte de toate.
Magda Marincovici) Medicii de familie sunt de acord cu utilizarea cardului electronic de sanatate, dar nu si cu distribuirea acestuia. ... Cardul de sanatate va fi distribuit in prima parte a anului 2013, mentioneaza dr.
Diana Rhea, terapeut acreditat in "Focused Touch Shiatsu" de catre "The Shiatsu Clinic and School" — Iowa City, SUA, care lucreaza la Centrul de Sanatate MEDIREFLEX din Bucuresti, ne-a raspuns la cateva intrebari. Adresa Centrului de Sanatate Medireflex: ... [email protected] Centrul de Sanatate MEDIREFLEX
La Centrul de Sanatate Medireflex situat pe Strada Nerva Traian, nr.
De ani buni de zile, sistemul de sanatate romanesc se confrunta cu grave perturbari si anomalii la capitolul buget, calitatea actului medical, salarii pentru medici si asistentii medicali, achizitii de aparatura si medicamente, infrastructura spitaliceasca, intr-un cuvant, tot ceea ce reprezinta un act medical de calitate care sa garanteze sanatatea cetatenilor statului roman.
sanatate.bzi.ro: ... Sorin Olariu, are riscuri postoperatorii scazute, iar costuriile sunt decontate de Casa Judeteana de Sanatate.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Scopul principal al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor este de a atinge o anumita uniformizare a nivelului stiintific, dar si a posibilitatilor sistemelor de sanatate din diverse tari ale lumii.
"Congresul si-a atins obiectivul de a aduce specialisti din toata lumea, si nu numai din tarile cu excelenta medicala si cu bugete mari pentru sanatate si pentru cercetare, ci si din tarile mai putin favorizate, dar care uneori au un cuvant de spus, au opinii sau vin sa invete si sa isi prezinte si ei propria experienta", a declarat prof.
De ce sa nu adopti cea mai buna stare de sanatate? ... Oamenii care fac regulat o activitate fizica au o stare de sanatate mai buna decat cei care nu practica sport. ... O varietate de alimente sanatoase te ajuta sa obtii cea mai buna stare de sanatate pentru inima ta.
Puteti apela cu incredere sa tratati aceste afectiuni cardiace la Centrul de Sanatate Medireflex, la nr. ... Centrul de Sanatate Medireflex Dr.Iuliana Avadanei Acupunctura-Homeopatie
google-analytics.com