Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (4.55 secunde)
FRUMUSETE SI SANATATE informeaza: ... Institutul National de Sanatate Publica avertizeaza: scaderea brusca in greutate poate provoca probleme grave de sanatate!
Cetateanul, contribuabilul, alegatorul, romanul a devenit pentru cei aflati in fruntea tarii o cifra in statistici, in functie de care, nu-i asa?, se croiesc politicile publice.Potrivit acestor statistici, cateva milioane de romani nu declara niciun venit, ceea ce ii da de banuit secretarului de stat de la Finante ca ar supravietui ori cu radacini, ori cu supa de evaziune fiscala, domnia sa inclinand catre a doua varianta.Ceva mai ingaduitoare se arata a fi titulara portofoliului de la Finante, care admite ca exista un numar semnificativ de persoane fara un contract de munca, dar pune aceasta stare de fapt pe seama mofturilor pe care le-ar face romanii in fata unor salarii mai de 2 lei, spre deosebire de muncitorii din tarile BRICS care, acceptand orice firmitura de la ospatul corporatiilor, au generat cresteri economice spectaculoase in tarile lor.Tot din statistici a extras si ministrul Sanatatii date care atesta fara putinta de tagada faptul ca serviciile orferite de Sistemul public de Sanatate se situeaza peste nivelul mediu al contributiilor asiguratilor, ceea ce ar face ca plangerile in legatura cu proasta functionare a sistemului sa devina caduce.
Un calcul simplu ar arata ca fiecare mamograf ar trebui sa efectueze 783 de mamografii pe zi ca sa respecte standardul de o mamografie la fiecare 6 luni, stabilit international ca fiind eficient in combaterea acestei maladii.Serviciile de sanatate sunt prestate, asa cum e firesc, in baza unei relatii contractuale cu pacientii, care presupune, de ambele parti, drepturi si obligatii.
In declaratia de astazi as dori sa ma refer la un subiect care ma nemultumeste profund vizavi de modul in care autoritatile statului roman inteleg sa gestioneze o situatie de criza din sistemul de sanatate autohton.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda remedii homeopate pentru greata. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro).
Pilates E una dintre cele mai eficiente forme de miscare, daca este efectuata sub supravegherea unui specialist, care tine cont de eventualele probleme de sanatate si de contraindicatiile implicate de acestea. ... Efortul astfel facut este o adevarata infuzie de sanatate.
Stefan Manea, cuprinse in cadrul revistei Hofigal-Natura si Sanatate: ... Aromoterapia naturala, sursa de sanatate XIV.
Cele mai multe probleme de sanatate apar din cauza unei diete dezechilibrate. ... Sunt afectiuni dermatologice, alergii, afectiuni psihice, anxietate, depresie, afectiuni articulare, osteoporoza care sunt legate de starea de sanatate a intestinului.
Varza in vis inseamna viata lunga si sanatate. ... Visul in care mancati varza acra inseamna ca aveti o stare de sanatate foarte buna.
Consilierii judeteni vor aproba Studiul de fezabilitate pentru obiectivul LOCUINTELE DESTINATE INCHIRIERII SPECIALISTILOR DIN SANATATE In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Calarasi, de la finele acestei luni, se afla pe ordinea de zi si proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii specialistilor din sanatate, judetul Calarasi, municipiul Calarasi, str.
Totusi, in tarile cu o sanatate precara, femeile aleg barbatii cu trasturi masculine, in vreme ce in tarile cu sanatate infloritoare ii prefera pe cei cu trasaturi feminine.
Gemeni - au un an bun pentru sanatate, pentru munca, schimbari profesionale. ... Fecioara - sa fie atenta la sanatate, sa ia si o a doua opinie. ... Trebuie sa se ocupe de sanatate.
Vom comunica permanent si cu medicii, bazandu-ne mult pe experienta lor clinica in asocierea de suplimente alimentare in preventie si in restablirea starii de sanatate. ... Produse cum sunt HERBALIS, FRULAX sau FLORICALM vor deveni de acum cei mai buni aliati ai familiei pentru recuperarea si mentinerea starii de sanatate.
Cartea se bazeaza pe un studiu comparativ ce vizeaza regimul alimentar al poporului american, pe de-o parte, si regimul alimentar al poporului chinez, pe de alta parte si urmareste sa analizeze consecintele pe care alimentele de origine animala le au asupra starii de sanatate.
Rac Astrul Selenar va guverneaza emotiile, de aceea sunteti hipersensibili-sanatate. ... Fecioara Zodie dubla ce e marcata fie de hipohondrie(sanatate), fie de puritate-vezi Fecioara Maria nascuta pe 8 Septembrie. Nu faceti din tantar armasar, ca veti avea nevoie de talismane de protectie si sanatate de la mine.
intoxicatia cu informatie superficiala, crearea dependentei si probleme de sanatate Prin imagini, cuvinte sau transmisiuni live asistam de multe ori la o exacerbata dezvoltare a cultului personalitatii.
Actiune in forta a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului in aceasta perioada - prin instituirea masurii de poprire asupra conturilor bancare pentru societatile comerciale cu datorii la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.
O sa o publicam probabil, desI zic eu ca e o premiera asta, sa mergi la medic stiind deja ce medicamente itI trebuie, iar asta arata cred eu destul de bine starea sistemului de sanatate din Romania, nu numai din Botosani.
Am vazut recent sediul Casei de Sanatate din Linz, un oras din Austria.
Casa Asigurarilor de Sanatate (CAS) din Botosani a fost condusa, inca de la infiintare, de un medic numit, in ciuda organizarii unui concurs, pe criterii pur politice.
google-analytics.com