Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (4.23 secunde)
Iti doresc sanatate si putere, zambete si lucruri frumoase, prieteni minunati si zile senine. ... Va urez sanatate ." "Mi-era teama sa ma gandesc ce as putea face in acea situatie...
Adica sa-i ajut pe romanii care sunt defavorizati, sa contribui la reducerea decalajelor de dezvoltare, sa combat, impreuna cu ceilalti colegi europarlamentari, mai consistent, saracia, sa reducem impreuna abandonul scolar cauzat de motive economice, sa avem o mai mare grija de educatie si de sanatate.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex. Mai multe detalii despre Centrul de Sanatate Medireflex din Bucuresti gasiti pe site-ul www.medireflex.ro.
De asemeni, desi este foarte greu, poate fi necesara anuntarea autoritatilor precum politie, pompieri, serviciile de sanatate publica sau fundatiile pentru protectia animalelor, mai ales cand siguranta sau sanatatea sunt in pericol.
Grecia a taiat o treime din banii de sanatate de cand a inceput austeritatea. ... cum sa tai o treime din bugetul Sanatatii fara sa afectezi indicatorii de sanatate, deja sub media europeana.
de sanatate. Mancati sanatos pentru a va mentine o sanatate optima a inimii. Bolile cardiovasculare si accidentele vasculare cerebrale fac parte din factorii de risc pentru aparitia dementei vasculare, alaturi de nivelul ridicat de colesterol LDL, colesterol HDL si a tensiunii arteriale.
Din aceste motive se fac teste genetice pentru determinarea riscului de a transmitere la descendenti - sarcina la femei cu defecte congenitale de cord poate sa creasca riscul de aparitie a altor probleme de sanatate, ce necesita o monitorizare mai atenta.
Insa modul in care decurge nasterea daca aveti peste 40 de ani depinde de mai multi factori precum starea de sanatate generala, conditia fizica, obiceiurile sanatoase de viata si faptul ca este sau nu primul copil”, explica dr.
Sau ca lactatele de capra sunt mai bune pentru sanatate decat cele de vaca? Cum ne pastram inima sanatoasa, pana la adanci batraneti?
Site-urile nationale www.estiri.ro si www.einformatii.ro va ureaza ca Noul An 2016 sa va aduca din plin bucurii, realizari remarcabile, sanatate, lumina si fericire!
Nutritionistul a participat la concursuri tematice - Ziua Regalitatii, Ziua nationala a eroilor, Iisus si apostolii sai, Ziua nationala a veteranilor de razboi, Constantin Brancusi, Ziua Internationala a Dansului, a frecventat biserica puscariei si a scris articole pentru revista Sport si Sanatate. ... - Importanta hidratarii pentru sanatate.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Sectiile de ginecologie si chirurgie, din cadrul Spitalului orasenesc din Vulcan, vor fi desfiintate, masura fiind dictata de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara, in urma mai multor verificari care au avut ca scop identificarea parametrilor de performanta.
Toti consilierii din municipiul Vulcan au amenintat ca isi dau demisia in bloc si au inaintat un protest public, gestul lor venind in replica la decizia Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara de a inchide doua sectii ale spitalului din localitate.
Infectia cronica cu virusul hepatitei C (VHC) este o problema majora de sanatate publica la nivel global, estimandu-se ca in prezent peste 70 milioane de persoane sufera de aceasta afectiune.
ro va ureaza La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea si in 2018 de toate: un strop de fericire, un strop de iubire si un strop de noroc, toate la un loc.
PSD a criticat aspru modul in care actualul Cabinet gestioneaza problemele din agricultura, sanatate, finante, educatie si protectia mediului, aratand ca alcatuirea unui nou Executiv este solutia pentru aderarea cu succes la UE.
Datoriile pe care le mai au, in afara acestor sume, le vor achita din bugetul propriu", a declarat Aristica Morosanu, directorul Autoritatii Nationale de Sanatate Publica Gorj.
Fostul lider PNL Valeriu Stoica s-a declarat "un pic ingrijorat" de starea de sanatate a lui Calin Popescu-Tariceanu, spunand ca a constatat la acesta simptomele a "doua boli foarte grave", amnezia si incremenirea in absenta proiectului, si sugerand ca un tratament presupune demisia din functie.
Desi medicii de la Spitalul Judetean Resita anuntau la sfarsitul saptamanii trecute ca il vor mai tine sub observatie cel putin pana maine pe senatorul PSD Antonie Iorgovan, acestia l-au externat pe senator, pe motiv ca starea lui de sanatate este foarte buna in momentul de fata.
google-analytics.com