Cautare

1581 de rezultate pentru "rotaru elena" (2.65 secunde)
Liderul PIN Bucuresti, Oana Rotaru, a depus, marti, la BEM, candidaturile acestei formatiuni pentru CGMB si Primaria Generala a Capitalei, Cozmin Gusa, aspirant la functia de primar general, lipsind de la eveniment, in semn de protest fata de tratamentul la care au fost supusi de BEC.
De asemenea, nu se cer autorizatii pentru reparatii si inlocuiri la pardoseli, reparatii si inlocuiri la finisaje interioare si exterioare - tencuieli, placaje, etc., la trotuare, la ziduri de sprijin si la scari de acces, la reparatiile instalatiilor interioare, la bransamentele si racordurile exterioare, de orice fel, montarea sistemelor locale de incalzire si de preparare a apei calde menajere cu cazane omologate, precum si montarea aparatelor individuale de climatizare sau contorizarea consumurilor de utilitati", a explicat Savel Rotaru.
Unul dintre cei care urmeaza cursurile de recalificare este Nicolae Rotaru (46 de ani). ... Am cautat peste tot de lucru, dar am fost respins din cauza varstei", spune Nicolae Rotaru, tatal a doi copii.
Ne va ajuta si pe noi, dar si pe el, pentru ca vine dupa o accidentare si are nevoie de jocuri oficiale", a comentat Paul Raducan, explicand ca revenirea lui Ionut Rotaru dupa accidentarea suferita in returul sezonului trecut este cel mai mare castig pentru formatia sa.
Castigatorii memorialului, la junori I, au fost Adelina Tanasie si Aurel Rotaru (ambii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Catalina Chirca (400 m) si Aurel Rotaru (1.500 m).
Ionut Matei - presedinte, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Luminita Zglimbea si Angela Dragne. ... Cristina Rotaru a facut si ea parte din completul care a judecat pe fond dosarul "Trofeul Calitatii" unde a votat pentru achitarea lui Adrian Nastase.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.637.30.02, persoana de contact Cristina ROTARU (cristina.rotaru@romtens.ro).
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0722.362.361, 021.637.30.02, persoana de contact Cristina ROTARU (cristina.rotaru@romtens.ro).
Aceasta investigatie este recomandata tuturor femeilor care si-au inceput viata sexuala. Informatii suplimentare: Fundatia Renasterea: Cristina Rotaru, Fundatia Renasterea Telefon: ... cristina.rotaru@fundatiarenasterea.ro
Mititelu Jr a marturisit ca oricine poate cumpara U Craiova 1948, inclusiv patronul marei rivale din oras, Mihai Rotaru. Acesta din urma a dat un raspuns ferm.
Mihai Rotaru nu-si face mari iluzii in ceea ce priveste partea a doua a sezonului. Patronul Universitatii Craiova a spus ce obiective realiste are echipa dupa aceasta pauza de iarna.
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Nicolae Ceausescu pleaca in vizita oficiala in Iran, lasandu-i la conducerea tarii pe Elena Ceausescu, Emil Bobu si Manea Manescu.
Si nu in ultimul rand are un ibric de alama de care se foloseste zilnic pentru a-i face sotiei o cafea, bineinteles o cafea Sfanta Elena. ... Napoleon a cultivat cafeaua pe insula Sfanta Elena.
CNC al PD a ales sambata toti cei noua secretari executivi pentru posturile vacante, printre noii lideri democrati fiind si Elena Udrea. ... Elena Udrea (Bucuresti, sector 1, fost consilier prezidential); ... Blonda din PD Elena Udrea si-a inceput sambata discursul in fata reprezentantilor CNC al PD cu formula:
Contractele incheiete intre firma de avocatura a fostului consilier prezidential Elena Udrea cu RAAPPS sunt legale, dar nu respecta principiile transparentei in ce priveste cheltuirea banilor publici, iar onorariile au fost acordate arbitrar.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... pare a fi Elena Ivanescu, secretar general adjunct in cadrul Biroului Politic Judetean Constanta al PD-L.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu (foto), a anuntat, ieri, ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
google-analytics.com