Cautare

1613 de rezultate pentru "rotaru elena" (3.03 secunde)
Liderul PIN Bucuresti, Oana Rotaru, a depus, marti, la BEM, candidaturile acestei formatiuni pentru CGMB si Primaria Generala a Capitalei, Cozmin Gusa, aspirant la functia de primar general, lipsind de la eveniment, in semn de protest fata de tratamentul la care au fost supusi de BEC.
De asemenea, nu se cer autorizatii pentru reparatii si inlocuiri la pardoseli, reparatii si inlocuiri la finisaje interioare si exterioare - tencuieli, placaje, etc., la trotuare, la ziduri de sprijin si la scari de acces, la reparatiile instalatiilor interioare, la bransamentele si racordurile exterioare, de orice fel, montarea sistemelor locale de incalzire si de preparare a apei calde menajere cu cazane omologate, precum si montarea aparatelor individuale de climatizare sau contorizarea consumurilor de utilitati", a explicat Savel Rotaru.
Unul dintre cei care urmeaza cursurile de recalificare este Nicolae Rotaru (46 de ani). ... Am cautat peste tot de lucru, dar am fost respins din cauza varstei", spune Nicolae Rotaru, tatal a doi copii.
Ne va ajuta si pe noi, dar si pe el, pentru ca vine dupa o accidentare si are nevoie de jocuri oficiale", a comentat Paul Raducan, explicand ca revenirea lui Ionut Rotaru dupa accidentarea suferita in returul sezonului trecut este cel mai mare castig pentru formatia sa.
Castigatorii memorialului, la junori I, au fost Adelina Tanasie si Aurel Rotaru (ambii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Catalina Chirca (400 m) si Aurel Rotaru (1.500 m).
Ionut Matei - presedinte, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Luminita Zglimbea si Angela Dragne. ... Cristina Rotaru a facut si ea parte din completul care a judecat pe fond dosarul "Trofeul Calitatii" unde a votat pentru achitarea lui Adrian Nastase.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.637.30.02, persoana de contact Cristina ROTARU (cristina.rotaru@romtens.ro).
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0722.362.361, 021.637.30.02, persoana de contact Cristina ROTARU (cristina.rotaru@romtens.ro).
Aceasta investigatie este recomandata tuturor femeilor care si-au inceput viata sexuala. Informatii suplimentare: Fundatia Renasterea: Cristina Rotaru, Fundatia Renasterea Telefon: ... cristina.rotaru@fundatiarenasterea.ro
Mititelu Jr a marturisit ca oricine poate cumpara U Craiova 1948, inclusiv patronul marei rivale din oras, Mihai Rotaru. Acesta din urma a dat un raspuns ferm.
Mihai Rotaru nu-si face mari iluzii in ceea ce priveste partea a doua a sezonului. Patronul Universitatii Craiova a spus ce obiective realiste are echipa dupa aceasta pauza de iarna.
In ultima vreme a circulat un zvon conform caruia patronul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, ar putea prelua CSA Steaua.
Mihai Rotaru, patronul Universitatii Craiova, crede ca faza din prelungirile primei reprize in urma careia Horatiu Fesnic a considerat ca Iulian Cristea l-a faultat pe Andrei Ivan a fost judecata corect de arbitru.
Mihai Rotaru, finantatorul de la Universitatea Craiova, a vorbit despre Jovan Markovic care a avut o prestatie de invidiat in fata celor de la CFR Cluj.
Universitatea Craiova mai are sanse matematice la titlu, dar patronul Mihai Rotaru simte ca nu este anul echipei sale, iar astrele nu se vor alinia asa cum si-ar dori intreaga suflare din Oltenia in acest final de campionat.
Laurentiu Reghecampf (46 de ani) a acceptat rezilierea contractului cu Universitatea Craiova dupa negocierile purtate cu presedintele oltenilor, Mihai Rotaru, iar pe banca formatiei din Banie a fost instalat Laszlo Balint.
Patronul formatiei gazda, Adrian Mititelu, a pus infrangerea gruparii sale pe seama norocului pe care l-au avut adversarii si nu a ezitat sa aduca din nou vorba despre marele sau rival, Mihai Rotaru, finantatorul de la Universitatea Craiova.
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Nicolae Ceausescu pleaca in vizita oficiala in Iran, lasandu-i la conducerea tarii pe Elena Ceausescu, Emil Bobu si Manea Manescu.
google-analytics.com