Elena Udrea nu isi doreste sa mai apara la televizor. Ba mai mult, ea chiar ii roaga pe realizatorii tv sa nu mai foloseasca imagini cu ea atat de des.
Daca ar fi asa, de ce a aparut aseara la Televiziunea Poporului - OTV? Se vede clar ca-i place publicitatea.
Aceasta nu a fost intr-o forma fizica prea buna: pe barbie avea cateva cosuri pe care nu prea le-a putut masca nici cu fond de ten.
Imbracata intr-un costum Channel, cum de alftel si telespectatorii au remarcat, Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat la postul OTV ca nu isi doreste sa mai fie atat de prezenta pe ecranele televizoarelor: "Unii s-au lamentat ca Elena Udrea apare prea des, dar nu am aparut pentru ca am vrut eu. Le-as multumi realizatorilor tv daca m-ar uita o vreme si nu m-ar mai da atata la televizor. Daca ar fi sa am vreo solicitare fata de realizatorii tv care s-au lamentat cat de mult apare Elena Udrea in timp ce chiar ei ma promoveaza, aceasta ar fi sa ma uite o vreme, pentru ca, realmente, am treaba. Nu vreau sa ma vad permanent pe ecranele televizoarelor", a declarat Udrea care a subliniat ca zi de zi sunt folosite la televiziuni imagini cu ea.
"Atunci sa nu ma acuze pe mine ca folosesc banii de la promovarea turismului ca sa ma promovez personal", a concluzionat ministrul Turismului, Elena Udrea.
Udrea a respins inca o data acuzatiile care i-au fost aduse de "Comisia Udrea" despre care ministrul Turismului spune ca a avut "o activitate politica, de campanie electorala". Legat de acuzatiile ca si-ar fi construit imaginea in timp ce promova turismul romanesc, Udrea a spus ca le-ar multumi realizatorilor tv daca ar uita-o o vreme, pentru ca "nu e nicio bucurie sa te vezi dimineata, pranz si seara la televizor".
Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale a respins acuzatiile ca atata timp cat va conduce acest minister s-ar putea fura bani din fonduri europene.
"Este imposibil sa se fure la nivelul ministerului. Este foarte greu sa gestionezi bani europeni si sa te gandesti ca poti fura din ei vreun leu, pentru ca sanctiunile sunt de natura penala, iar acesti bani sunt foarte atent monitorizati. Cred ca in perioada 2007-2008 a existat un interes minim ca sa se acceseze fonduri europene si s-a preferat sa se faca lucrarile cu bani de la buget", a spus Udrea la OTV.
Ultima intrebare pe care Dan Diaconescu i-a adresat-o Elenei Udrea a fost daca si-a inselat pana acum sotul. Normal ca aceasta a zis ca nu. Dar care femeie e fraiera sa spuna: "Da, mi-am inselat sotul!" Si in direct, intr-o emisiune de televiziune!