Cautare

5532 de rezultate pentru "roman" (2.91 secunde)
Directorul general al Confederatiei Nationale a Patronatului Roman, Cristian Parvan, a declarat ca statul nu are bani, iar parteneriatele public-private ar atrage capital.
Sa luam un romancier de relativ succes, care poate vinde doua mii de exemplare dintr-un roman. ... Doua mii de exemplare dintr-un roman vandut cu 25 de lei in se am na 50.000 de lei. ... Un autor prolific poate scoate un roman la doi ani.
Comisia de Petitii a Parlamentului European a declarat admisibile petitiile impotriva introducerii in Strategia Nationala de Aparare (SNAp) a presei ca vulnerabilitate a statului roman. ... Victor Bostinaru a reamintit Comisarului faptul ca in SNAp a Romaniei, presa este catalogata ca o vulnerabilitate a statului roman.
Pe 21 martie 2008, s-a efectuat transferul de proprietate intre statul roman si Ford, iar de la acea data au inceput sa curga termenii contractuali.
Statul roman intrerupe contractul cu Bechtel pentru 6 tronsoane de autostrada fara a mai acorda depagubiri/ Compania americana va mai lucra doar pe 2 tronsoane la jumatate de pret Statul roman este liber sa scoata la licitatie 6 tronsoane din Autostrada Transilvania dupa intreruperea contractului cu Bechtel, a anuntat ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, la finalul sedintei de Guvern de miercuri.
Dupa ce statul roman a anuntat blocarea ajutorului pentru Ford, compania vrea sa arate ca a facut investitii importante in uzina craioveana.
Se estimeaza, intr-adevar, de catre specialistii Institutului Geologic Roman, ca in diferite campuri aurifere din aceasta tara se afla 1.500 de tone din acest metal extrem de pretios.
Seful statului si-a facut calculele si a ajuns la concluzia ca statul roman ar putea obtine numai din redeventa de 4% 20 tone de aur.
RAR, anunt important pentru orice detinator de autoturisme Registrul Auto Roman anunta ca, incepand de joi, 23 mai 2013, va fi implementat proiectul "call-center national", proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.
Autobuzul romanesc, nedorit la noi in tara, ajunge la arabi Autobuzele Roman Brasov nu au fost dorite de nicio municipalitate de la noi din tara. ... Nicio primarie din tara nu a dorit autobuzele Roman. ... La Uzinele Roman Brasov se mai produc camioane, autovehicule speciale pentru diverse industrii si tractoare.
Roman marcheaza dupa o grava greseala a lui Borjan. ... 77 Roman faulteaza la mijlocul terenului si vede cartonasul galben. ... 75 Roman il blocheaza pe Papp, Vaslui are corner. ... Iese Grigore, intra Roman.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
GOOGLE il sarbatoreste pe EMIL RACOVITA, primul speolog al tarii Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Emil Racovita, la implinirea a 145 de ani de la nasterea savantului roman, fondator al biospeologiei, biolog si speolog, explorator si academician.
Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu.
Vedeta Kanal D l-a prezentat cu aceasta ocazie pe noul sau iubit, Marius, prietenilor si apropiatilor sai Oana Roman si-a serbat ziua de nastere la un salon luxos de evenimente, Jubile The Ballroom Primaverii, si a pregatit un meniu sofisticat pentru invitatii sai.
O delegatie reprezentativa din Romania a participat la evenimentele de la Roma in zilele de 11 - 12 - 13 mai, organizate de noi in colaborare cu Accademia di Romania, Institutul Cultural Roman, cu sprijinul Primariei Orasului Zlatna, al Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad, al Fundatiei Alistar de la Bucuresti si Breiller din Germania.Manifestarea s-a desfasurat dupa cum urmeaza:
"Un adevărat roman postrevolutionar, cu personaje de tranzitie, ce par sa se repete, aidoma unei spirale, la nesfarsit." - Bogdan Mihai Dascalu "Am citit cartea intr-o singura seara. M-a prins, exact ca un roman politist." - George Ivascu Despre carte:
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor:
Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Ralea si Vlad Zamfirescu, eveniment cultural ce se va desfasura la Muzeul Taranului Roman, Soseaua Kiseleff 3, Intrarea Monetariei.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production participa zilele acestea la targul de la Sala Dalles. ... Vreau sa folosesc motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
google-analytics.com