Cautare

5532 de rezultate pentru "roman" (3.20 secunde)
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Pastelui, la Sala Dalles. ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
Istoric In secolul I i.Hr., coloniile au fost pentru prima oara ocupate de trupeleImperiului Roman, dar la scurt timp populatia zonei, formata din greci, sciti si geti s-a rasculat.
Este vorba, mai intai de cartea lui Giuseppe Berto, Raul ascuns, in traducerea Smarandei Bratu Elian, cel mai cunoscut roman al scriitorului italian.
Ca o forma de recunoastere a importantei pe care statul roman o acorda comunitatilor de romani care traiesc in afara granitelor tarii, aceasta sarbatoare coincide cu Ziua Sfantului Andrei, apostolul romanilor.
Data de 30 Noiembrie este o zi importanta pentru intreg Poporul Ortodox si, in special, pentru Poporul Roman. ... Andrei a prins adanc, Poporul Roman fiind singurul popor format crestin, fara o data anume de trecere dela paganism la crestinism, asa cum se intampla la toate celelalte popoare.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman. ... meu de telefon 0737881960", ne-a spus Viorica Roman.
Lansarea de carte va incepe la ora 18.00 si o are ca invitat special pe actrita Diana Roman. ... Diana Roman. ... Consider ca acest roman este cel mai apropiat de genul de roman la care ma gandeam ca voi lucra, cand am inceput sa scriu.
Aceasta este un designer roman de origine basarabeana. ... Anca Turcasiu, Gratiela Duban, Deea Maxerm Marguerita de la Clejani, Iana Novac, Florentina Opris, Oana Roman, Julia Jianu, Laurette sunt cateva dintre vedetele ce poarta creatii Victoria Sava. ... Evenimentul a fost prezentat de Oana Roman, in calitate de MC si organizator.
Dupa scindarea Imperiului Roman, Dobrogea a intrat in coponenta Imperiului Roman de Rasarit, denumit apoi Imperiul Bizantin.
In cadrul Conferintelor de Craciun in Romania, aflate la a patra editie, luni, 28 noiembrie, de la 18.30, profesorul german Rolf Heuer va sustine, la Ateneul Roman, Conferinta Science Bridging Cultures and Nations:
In cadrul Conferintelor de Craciun in Romania, aflate la a patra editie, luni, 28 noiembrie, de la 18.30, profesorul german Rolf Heuer va sustine, la Ateneul Roman, Conferinta Science Bridging Cultures and Nations:
Pe 26 martie, a avut loc vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, in foaierul Teatrului de Revista Ginta Latina Chisinau.
CONSTANTIN TUDOR) Sunt in istoria noastra multimilenara fapte si momente de referinta care au marcat evolutia poporului roman, pentru care valori si idealuri cum au fost statornicia in vatra stramoseasca, libertatea si neatarnarea, strabat ca un fir rosu prin veacuri.
Cum arata frumoasa Dochia, fiica lui Decebal Imparatul roman Traian s-ar fi indragostit de fiica regelui dac Decebal, potrivit unor legende care isi au originea in scrierile autorului latin Dio Cassius si intr-o scena sculptata pe Columna lui Traian.
Editura Eminescu, 1981) - Aventurile lui Mototol-Rostogol la prima lui iesire din ocol (roman in prozoversuri pentru copii; ... - Noaptea de veghe (roman neterminat) - Soarele adancului (roman) - Pacat de tine Isola Bella (neterminat) - Formula fantastica (proze scurte) - Ora unu (nuvela) - Idei neclasice (vol. ... ROMAN,A.
Intre 30 IULIE - 2 AUGUST, are loc la Cinema Muzeul Taranului Roman FESTIVALUL KINOdiseea ALTFEL. ... KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn.
a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasion por la Novela Romántica. ... este, fara indoiala, un roman indraznet, in care fanteziile morbide si sexuale sunt la ordinea zilei.
Pe 13 februarie 1880 s-a nascut Dimitrie Gusti, filosof, sociolog si estetician roman. A fondat si condus Asociatia pentru Stiinta si Reforma Sociala (1919-1921), Institutul Social Roman (1921-1939, 1944-1948), Institutul de Stiinte Sociale al Romaniei (1939-1944), Consiliul National de Cercetari Stiintifice (1947-1948).
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Valentine‘s Day, la Sala Dalles. ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
google-analytics.com