Vedeta Kanal D l-a prezentat cu aceasta ocazie pe noul sau iubit, Marius, prietenilor si apropiatilor sai

Oana Roman si-a serbat ziua de nastere la un salon luxos de evenimente, Jubile The Ballroom Primaverii, si a pregatit un meniu sofisticat pentru invitatii sai. Acestia au fost rasfatati cu Choux de pui cu salata de cruditati, Rulada de pui cu fructe confiate, Ton pe pat de morcov, Muschiulet de porc in crusta de piper cu ierburi aromatice, Mousse de sunca, Somon fume pe castravete, Frigarui de pui cu sos Teryaki, Cubulete de porc cu sos sweet & chilly si multe alte specialitati.
Oana Roman s-a decis ca anul acesta sa-si sarbatoreasca ziua de nastere printr-o mega-petrecere. Astfel, sambata, pe 13 aprilie, Oana va petrece la Jubile The Ballroom Primaverii alaturi de prieteni, familie si desigur cu noul iubit, Marius.
Oana s-a implicat 100% in organizarea evenimentului si s-a ocupat personal de stabilirea detaliilor cu managerii centrului de evenimente. Aceasta a ales un meniu european, modern si sofisticat. Cei aproximativ 200 de invitati au fost rasfatati la Jubile Primaverii cu mancaruri fine, precum Choux de pui cu salata de cruditati, Rulada de pui cu fructe confiate, Ton pe pat de morcov, Muschiulet de porc in crusta de piper cu ierburi aromatice, Mousse de sunca, Somon fume pe castravete, Frigarui de pui cu sos Teryaki, Cubulete de porc cu sos sweet & chilly si multe alte specialitati.

A avut un tort etajat cu mousse de ciocolata si nuci caramelizate

La capitolul dulciuri, pe langa tortul etajat, cu un design special creat pentru sarbatorita, invitatii s-au indulcit cu Mousse de ciocolata cu nuci caramelizate, Panna cotta cu fructe de padure si se vor bucura de un Candy bar, de unde nu vor lipsi delicoasele si coloratele macarons, briose home made, acadele sau praline de ciocolata. Oana si-a dorit sa aiba si un bar cu fructe proaspete, exotice, comandate de Jubile Primaverii special pentru acest eveniment.

Sampania fina si cocktail-urile exotice nu au lipsit de la petrecere

Invitatii Oanei Roman au fost intampinati pe covorul rosu cu cea mai fina sampanie si au avut la dispozitie, pe intreaga durata a petrecerii, barmani specializati in prepararea cocktail-urilor exotice. Atmosfera a fost incinsa de o trupa live de coveruri. Pe scena au urcat si prientei buni ai Oanei ce au participat ca invitati la petrecere.