Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (3.54 secunde)
Decizia celei mai inalte instante din Statele Unite, aprobata cu cinci voturi pentru si patru impotriva, anuleaza o decizie a Curtii federale de apel din New York, potrivit careia Robert Mueller (foto), directorul FBI, si John Ashcroft, secretarul justitiei in anul 2001, se numarau printre oficialii pasibili de a fi urmariti in justitie.
Este vorba de Robert Doicaru, la Directia pentru Sport, si Horatiu Gorun, la Directia Judeteana pentru Tineret. Un nume nou apare in fruntea Vamii Targu Jiu - Gabriela Liao, o pedelista casatorita cu un cetatean chinez.
Deputatul PSD, Robert Negoita a cerut directorului executiv Pro Tv SA sa puna la dispozitia Comisiei contractele incheiate cu firma de publicitate contractata de MTS, Mocanu aratand ca nu are nicio problema in a oferi membrilor Comisiei toate documentele de care este nevoie.
Comisia Udrea l-a delegat pe secretarul general Claudiu Taga si pe Robert Negoita sa verifice la registratura Camerei Deputatilor cine este cel care a depus documentul si cum l-a luat inapoi.
Ei punctau ca persoane precum Nicu Banicioiu sau Robert Negoita, care fac turul talk showurilor aduc daune de imagine. In schimb au fost folositi prea putin Cristian Diaconescu, Adrian Nastase si Ion Iliescu.
Ted Kennedy va fi inhumat, sambata dupa-amiaza, in cimitirul militar Arlington, situat in apropiere de Washington, langa cei doi frati ai sai, presedintele John Fitzgerald Kennedy, asasinat in 1963, si Robert Kennedy, asasinat in 1968 in timp ce se pregatea sa candideze in alegerile prezidentiale.
Dar John este asasinat in 1963, iar Robert, redevenit senator dupa ce fusese secretar pentru justitie, este ucis, la randul sau, in 1968, in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale.
Ministrul Turismului l-a facut mincinos pe un coleg de al meu de comisie, deputatul Robert Negoita, intr-o emisiune televizata pentru afirmatia domnului deputat ca nu ni s-au pus la dispozitie toate documentele si informatiile solicitate", a declarat Ludovic Orban.
Ulterior, "MAE a revenit stangaci" printr-o adresa facuta pe 11 iunie 2009, semnata de secretarul de stat Robert Cazanciuc, in care se spune ca, intr-adevar, MAE nu are ce cauta in acest subiect.
Vom picheta Palatul Parlamentului de acolo, de afara si de acolo vom raspunde intrebarilor acestui ziarist de doi lei, Robert Turcescu", a afirmat presedintele PRM.
Printre deputatii care s-au raliat acestei miscari, sustin surse din PSD, sunt cei din taberele Mitrea si Nastase, dar si cei mai tineri, coordonati de Victor Ponta si Nicolae Banicioiu, precum Robert Negoita, Mugurel Surupaceanu, Cristian Rizea.
Marian Sarbu, Ilie Sarbu, Corina Cretu, Rovana Plumb, Ion Vasile, Ion Stan, Lia Olguta Vasilescu, Iulian Iancu, Nicusor Constantinescu sau Ana Birchall.Dintre apropiatii lui Ponta au fost alesi vicepresedinti doar Titus Corlatean, Valeriu Zgonea, Robert Negoita.Primii dezertori din era PontaIn ciuda repetatelor apeluri la unitate, ieri s-au inregistrat si primele dezertari din partid.
La aceasta conferinta au participat si Jose Manuel Barroso, presedintele Comisii Europene, Robert Zoellick, presedintele Bancii Mondiale, Olli Rehn, comisarul european pentru economie, si Madeleine Albright, fost secretar de stat SUA.
Pentru sefia TVR s-au mai vehiculat numele Rodicai Culcer si al lui Robert Turcescu.
Cu toate ca introducerea clauzei ar putea sa ne dea de gandit cu privire la eventuale interdictii privind ampasarea elementelor scutului pe teritoriul tarii noastre, purtatorul de cuvant al Pentagonului, Robert Gates a tinut sa precizeze ca noul START nu impune constrangeri planului de dezvoltare si imbunatatire a apararii americane antiracheta, dimpotriva, Washingtonul a reconfirmat ca acest sistem are ca scop definit protejarea SUA si a aliatilor acestora de o eventuala amenintare iraniana.
Robert Negoita, Ion Toma, Ion Prioteasa, Rodica Nassar, Ion Calea, Gheorghe Nichita, Marian Oprisan, Ioan Chelaru, Valeriu Zgonea, Emil Moldovan.
Biroul Permanent National i-a insarcinat pe Adrian Nastase, Dan Nica, Robert Negoita, Alexandru Athanasiu si pe Iulian Iancu sa redacteze un material cu principalele propuneri alternative ale PSD fata de masurile anuntate de presedintele Traian Basescu si guvern.
Tot de astazi, presedinta a acestei instante este Mihaela Elisabeta Cotora, iar vicepresedinte cu delegatie la aceeasi instanta este judecatorul Emanoil Robert Condurat.
Tot de astazi, presedinta a acestei instante este Mihaela Elisabeta Cotora, iar vicepresedinte cu delegatie la aceeasi instanta este judecatorul Emanoil Robert Condurat.
Ce este foarte grav, manifestarea revizionista de la Miercurea Ciuc a fost autorizata de primarul Raduly Robert (UDMR), care si-a motivat decizia prin respectarea libertatii de exprimare prevazute de Constitutia Romaniei, iar prefectul judetului Harghita, Ladanyi Laszlo Zsolt, reprezentantul local al Guvernului Romaniei, a declarat presei ca adunarea din piata mare a orasului a fost autorizata, deci legala.
google-analytics.com