Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (3.89 secunde)
Amanarea de joi a fost obtinuta prin cererea depusa la dosar de avocatul presedintelui Traian Basescu, Robert Rosu, prin care solicita analizarea actelor si inregistrarea video depusa la dosar de membri ai CNCD.
Melescanu a precizat, de asemenea, ca va discuta, in cadrul unei intrevederi cu omologul sau danez, despre Comandamentul Regional Sud si situatia din Afganistan. Afganistanul va fi si principalul punct pe agenda intrevederii lui Teodor Melescanu cu omologul american Robert Gates.
"Vizita în Rusia a secretarului american al apararii, Robert Gates, si a secretarului de stat Condoleezza Rice a aratat ca partenerii nostri americani se gândesc la masuri pentru sporirea încrederii si a transparentei, iar aceasta activitate va continua", a spus Putin.Pe de alta parte, presedintele rus a pledat în fata liderilor NATO pentru scoaterea Iranului din izolare.
Atat presedintele Biroului Electoral Municipal, judecatorul Robert Florea, cat si cel al Biroului Electoral Judetean, judecatorul Eugen Mortu, si-au reiterat pozitiile vizavi de termenul-limita al depunerii candidaturilor, data de 22 aprilie, ora 24.00, neputand fi depasita din niciun motiv.
Si, daca tot am adus vorba de lista suplimentara, se cuvine sa spunem ca documentul nu era detinut de presedintele sectiei de votare, asa cum prevede legea, ci de un membru al sectiei, conform informatiilor furnizate de presedintele BEM, judecatorul Robert Florea.
Incidentele constatate la 18 sectii de votare din municipiu au dus in final la anularea a nu mai putin de 5,1% dintre voturile exprimate pentru Consiliul Local si 3% pentru primar, conform informatiilor furnizate de judecatorul Robert Florea, presedintele Biroului Electoral Municipal.
Este dificil de explicat ce s-a intamplat", ne-a declarat judecatorul Robert Florea, presedintele Biroului Electoral Municipal. Conform legii privind organizarea alegerilor locale, daca procentul de anulare a voturilor depaseste 5%, cum este cazul la Consiliul Local, se poate solicita reluarea alegerilor.
Conform informatiilor furnizate de judecatorul Robert Florea, presedintele Biroului Electoral Municipal, candidatul PSD, Dumitru Nicolae, a obtinut 60.206 voturi (71,19%), in timp ce pentru reprezentantul PD-L, Andrei Lisinschi, au votat 24.366 de galateni (28,81%).
Printre candidatii din Capitala ai formatiunii se regasesc liderul partidului, George Becali, actorul Ion Dichiseanu, viceprimarul general al Capitalei, Robert Ionescu si luptatorul Catalin Zmarandescu.
Aceasta echipa va trebui sa îi includa pe secretarul general al Casei Albe, un director de personal, consilieri juridici, o echipa de comunicare, consilieri pentru securitate nationala, un consilier economic si un director de buget, enumera ea.Daca va fi ales Obama, observatorii se asteapta ca el sa nu întârzie prea mult sa numeasca si un secretar al apararii, functie pentru care este mentionat numele actualului titular, Robert Gates, si unul al Trezoreriei.
Presedintele Robert Mugabe (foto), a carui tara se confrunta cu o grava criza economica, a cumparat in secret o proprietate in valoare de 4,5 milioane de euro la Hong Kong, trezind suspiciuni ca ar putea alege calea exilului.
Cu ocazia celei de-a 85-a aniversari a presedintelui Robert Mugabe (foto), autoritatile din Zimbabwe au organizat o saptamana de festivitati.
Purtatorul de cuvant al Casei Albe Robert Gibbs a precizat ca Obama l-a sunat vineri pe premierul irakian Nuri al-Maliki pentru a-l informa despre planul sau.
"Secretarul apararii Robert Gates a vorbit deja in trecut despre problema demografica din Rusia care probabil va impiedica mentinerea marimii actuale a fortelor militare conventionale ruse.
Secretarul american al apararii, Robert Gates (foto), considera ca Iranul este mai sensibil la sanctiuni economice decat la demersuri diplomatice, o viziune care contrazice tentativele presedintelui Barack Obama de a reinnoi dialogul cu Iranul.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Presedintele si-a sarbatorit confirmarea in functie cu muzica traditionala slovaca si a fost felicitat de premierul socialist Robert Fico, de al carui sprijin a beneficiat in campania electorala.
Presedintele si-a sarbatorit confirmarea in functie cu muzica traditionala slovaca si a fost felicitat de premierul socialist Robert Fico, de al carui sprijin a beneficiat in campania electorala.
postul de viceprimar (inca detinut de liberalul Robert Serban, desi democrat-liberalii insista pe langa primarul social-democrat sa le dea aceasta functie) si afacerile.
Secretarul american al apararii Robert Gates (foto) a sosit miercuri seara la Kabul pentru a inspecta pregatirile pentru sosirea a cateva zeci de mii de militari americani trimisi ca intariri de Washington pentru a combate insurgentii talibani.
google-analytics.com