Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (4.17 secunde)
Proprietatea a fost cumparata in 1995 de miliardarul imobiliar Robert Bigelow, cel care a infiintat, in 1999, Bigelow Aerospace. Aceeasi firma a fost si executantul proiectului AATIP intre 2008 si 2012.
Davis a fost unul dintre cercetatorii care au locuit la Skinwalker Ranch din Utah, o ferma cumparata de miliardarul Robert Bigelow pentru a cerceta, cu specialistii din Institutul National pentru Stiintele Descoperirii (NIDS), infiintat si finantat tot de el, presupusele manifestari paranormale care s-ar petrece acolo.
Robert Venturi analiza candva esecul cladirilor moderne monumentale, care doresc sa vorbeasca prin intermediul unui vocabular inadecvat. A numit aceste cladiri rate moarte.
Robert Venturi analiza candva esecul cladirilor moderne monumentale, care doresc sa vorbeasca prin intermediul unui vocabular inadecvat. A numit aceste cladiri rate moarte.
- Pentru ca viata sa existe pe o planeta, aceasta trebuie sa fie in ceea ce se numeste zona de aur - a declarat si parintele Robert Spitzer, un iezuit care a fost presedintele Universitatii Gonzaga si care a fondat Centrul Magis.
Prin intermediul proiectului AAWSAP, Agentia de Informatii a Apararii acordase un contract de 22 milioane USD catre compania Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BAASS), detinut de miliardarul hotelier Robert Bigelow, un prieten apropiat al lui Reid si care avea o istorie lunga de investigare a fenomenului OZN.
regizorul PJ Hughes, producatorul Dave Beaty si producatorul si scriitorul Robert Kiviat, acesta din urma fiind si moderator. Joe Murgia a postat pe blogul sau discutiile purtate cu aceasta ocazie, text din care rezum mai jos cateva fragmente.
Printre cei 66 se regaasesc, de asemenea, alte personalitaati din lumea sportului precum Nadia Comaaneci, Gicaa Hagi, Raazvan Lucescu, Adrian Mutu, vedete de televiziune precum Andreea Esca, Mihaela Raadulescu, Florin Caalinescu, jurnalistii analisti Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Emil Hurezeanu, Cristian Tudor Popescu, Silviu Brucan.
Viceprimarul Robert Barbu recunoaste ca in comuna sunt alte prioritati si nu a fost de acord cu propunerea consilierului Buse.
Presedintele PNL Covasna, Adrian Zaheu, a declarat ieri ca asteapta ca liderul organizatiei locale Sfantu Gheorghe, Ciprian Nitu, cel al organizatiei judetene de tineret, Bartos Robert, si consilierul local Kiss Laszlo din comuna Comandau "sa aiba demnitatea de a-si da demisia".
NASA prevazuse deja o iesire orbitala suplimentara daca astronautii Robert Curbeam si Sunita Williams nu reuseau sa rezolve aceasta problema.
In schimb, purtatorul de cuvant al Parchetului General, Robert Cazanciuc spune ca pe numele premierului nu exista niciun dosar nou in lucru la aceasta ora.
Decizia Statelor Unite de amplasare a unui sistem antiracheta in Polonia si Cehia si recentele declaratii ale secretarului american al Apararii, Robert Gates, potrivit carora Rusia este unul dintre potentialii adversari ai Washingtonului "l-au incurajat pe Putin", continua analistul.
Palatul Papilor din Avignon, Manastirea Yuste, Extremadura, din Spania, unde a murit regele Carol al V-lea (Carol Quintul) si casa din Franta in care s-a nascut Robert Schuman, considerat "fondatorul Uniunii Europene".
Vicepresedintele TSD Bucuresti, Robert Negoita, si-a depus vineri candidatura pentru functia de presedinte al PSD Bucuresti, intrand astfel in competitie cu actualul presedinte executiv al filialei, Marian Vanghelie.
Marian Vanghelie (presedinte executiv PSD Bucuresti - sectorul 5), Nicolae Pandele - sector 1, Robert Negoita (vicepresedinte TSD) - sector 4, Petre Terzi - sector 2, Nicolae Pupaza - sector 1, Dorian Daianu - sector 1.
Vanghelie a declarat ca agitatorii de la Conferinta municipala extraordinara a filialei, a caror atitudine l-a nemultumit pe de Ion Iliescu, erau sustinatori ai lui Robert Negoita.
Mostenitorii lui Max Auschnit - Steven Auschnit (fiu) si Nuria Auschnit (sotia fiului Robert Auschnit, decedat) - au primit titluri in valoare de 37,3 milioane de lei (circa 13 milioane de dolari la data despagubirii), pentru cota-parte din actiunile detinute de fostul industrias la Uzinele si Domeniile Resita, actualul Combinat Siderurgic Resita.
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea.
Alianta AER va fi condusa de un Consiliu National de Coordonare, condus de Robert Esanu, copresedinte al Partidului Verde.
google-analytics.com