Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (3.31 secunde)
La Sectorul 3, Robert Negoita (USL) l-a invins pe Liviu Negoita (PDL). USL a castigat si sectoarele 4, 5 si 6 prin Cristian Popescu Piedone, Marian Vanghelie si Rares Manescu.
La randul sau, viceliderul grupului PSD Marian Neacsu a precizat ca au fost inregistrate demisiile mai multor deputati PSD alesi in diferite functii cu ocazia alegerilor locale, fiind vorba de Ioan Cindrea, Robert Negoita, Horia Teodorescu, Gheorghe Coroama, Radu Moldovan si Catalin Nechifor.
Basescu Romanul " Ispas Florin "Traian the sailorman" Mihai Sarca "Bufonul " Cristina M Popescu "Anonymus" Popelca Robert Cristian "Hair style marinaresc fara flota" Curca "Traian Basescu."Unul din ei" Mircea Balea "Traian "the sugar daddy" Basescu "Vasile Bilius "CHIORUL"
Iesiti victoriosi din alegerile anticipate din 10 martie, social-democratii Smer-SD ai premierului Robert Fico beneficiaza de o majoritate absoluta de 83 de locuri.
Printre judecatorii Curtii Constitutionale din Kosovo se numara Robert Carolan (judecator din Minnesota), Almiro Rodrigues (judecator din Portugalia presedintelui CE Jose Manuel Barroso) si Snejana Botusarova-Doiceva (magistrat bulgar care, ca membru al Comisie de la Venetia, a emis opinii privind constitutiile Ucrainei, Federatiei Ruse si Republicii Moldova).
Urletelor de protest ale celor trei li s-au alaturat imediat protestele superdemocratice ale unui grup de importanti politicieni americani, format, bineinteles, din Joe Biden, senator de Delaware si rinocerii sai, deputatii Robert Wexler de Florida, Elton Gallaghay de California si Richard Lugar de Indiana.
"Daca raspund criteriilor partidului, voi intra si in competitia pentru Parlament, (...) asa bataioasa cum sunt", a declarat Firea, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema. La randul sau, liderul PSD Robert Negoita preciza ca Firea corespunde criteriilor partidului.
Iliescu a fost prezentat de primarul sectorului 3, Robert Negoita:
Nici lui Ion si nici lui Gheorghe, chemati la sculare, pe versuri de Radu Gir, cand sub sigla ARD, cand in recitarea recent degradatului colonel (la cerere) Robert Turcescu, la televiziunea national-prezidentiala B1 TV.
Nici lui Ion si nici lui Gheorghe, chemati la sculare, pe versuri de Radu Gir, cand sub sigla ARD, cand in recitarea recent degradatului colonel (la cerere) Robert Turcescu, la televiziunea national-prezidentiala B1 TV.
Nelu Albu, Viorica Telcean, Robert Tarnaveanu, Alina Bica, Daniel Rosalim si Adi Neamtu. ai pentru ca momentul a fost unul cu incarcatura po¬litica, in aplauzele celor din sala, pe scena au urcat pe rand cei trei co-presedinti ai USL Sibiu:
In imaginea cu titlu "Recolta de toamna", realizata, probabil, in laboratoarele Academiei Catavencu, condusa de Robert Turcescu, apar liderii USL - Victor Ponta si Crin Antonescu, fostul sef al statului, Ion Iliescu, senatorul Mircea Geoana, fostul senator, Dan Voiculescu, dar si fostul lider PSD Adrian Nastase, aflat, cum se stie, in inchisoare, precum si omul de televiziune Mircea Badea.
Sositi in cursul serii la un hotel detinut de vicepresedintele PSD Robert Negoita, liderii partidului nu au facut declaratii jurnalistilor care i-au asteptat in apropierea intrarii.
Intrebat, in cadrul interviului, de presedintele Fundatiei Robert Schuman, Jean-Dominique Giuliani, daca poate oferi asigurari ca Romania "va fi un adevarat stat european care aplica statul de drept si regulile comune" din Uniunea Europeana, premierul Victor Ponta a declarat:
Acesta este cazul Regiunii N-E, unde pretendent este Gheorghe Nichita, Regiunea N-V, unde aspirant este Ioan Rus si Regiunea Bucuresti-Ilfov, a carei functie de vicepresedinte este dorita de Robert Negoita.
Discursurile candidatilor au fost, de asemenea, unele soft, avand la baza strategii de impacare - cum a fost cel al lui Vanghelie, candidat la un post de vice, sau elogiul comunistilor - cum a fost cel al lui Robert Negoita, candidat la alta functie de vice.
UPDATE 20.00 Vicepresedintele PSD Robert Negoita a asemanat reuniunea social-democratilor cu congresele PCR, indemnand PSD sa invete din ceea ce au facut comunistii, apelul sau fiind primit cu aplauze de catre delegati.
Robert Negoita este singurul candidat pentru regiunea Bucuresti - Ilfov. De asemenea, pentru regiunea Sud-Vest, candideaza doar Paul Stanescu - presedintele CJ Olt.
Gheorghe Nichita Marian Oprisan Mircea Cosma Paul Stanescu Ion Mocioalca Ioan Rus Mircea Dusa Robert Negoita Vicepresedintii la nivel national:
Pe lista de invitati la receptia de la Ambasada Statelor Unite au fost si presedintele Senatului Crin Antonescu, ministrii Liviu Dragnea, Mircea Dusa si Robert Cazanciuc, dar si procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.
google-analytics.com