Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, afirma ca va incerca sa intre in Palatul Parlamentului pentru a participa la dezbaterea dintre Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu. El a precizat ca daca nu i se va permite acest lucru, militantii partidului vor picheta cladirea Parlamentului.
"Am facut cereri la primaria generala, la politia Capitalei si la jandarmerie fiindca intr-o forma sau alta vom participa si noi la dezbatere", a spus C.V. Tudor, precizand ca inca nu a primit raspuns pentru autorizarea unei manifestatii a sustinatorilor sai.
"Mai multe sute de simpatizanti PRM vor fi acolo incepand cu ora 18. Voi intra in Parlament pentru ca sunt membru al Parlamentului European. Intra o femeie de serviciu, o liftiera, intra Cotoi si nu pot eu sa intru?" a spus Vadim Tudor.
El a mai precizat ca intentioneaza sa participe la dezbatere chiar daca nu a fost invitat.
"Ma opresc la intrare de fata cu toata presa? Va inchipuiti ce minge imi ridica la fileu? Si cine sa ma opreasca, Cotoi? Nu s-a mai pomenit ca un cotoi sa opreasca un zimbru carpatin. Vom picheta Palatul Parlamentului de acolo, de afara si de acolo vom raspunde intrebarilor acestui ziarist de doi lei, Robert Turcescu", a afirmat presedintele PRM.