Cautare

794 de rezultate pentru "robert toma" (3.84 secunde)
Cristiana Toma, director al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, a declarat ca noile norme impuse de UE obliga administratia judeteana sa revizuiasca strategia de gestionare a deseurilor, dat fiind faptul ca numarul statiilor de transfer este mai mic decat in trecut.
Potrivit surselor mentionate senatorul PSD Ion Toma a fost ales vineri in unanimitate lider al grupului senatoril PSD-PC, iar potrivit protocolului de colaborare al Aliantei PSD-PC, PC urma sa depuna functiile de vicepresedinti ale celor doua Camere.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Nu pot sa intervin cu amendamente pe un proiect care se dezbate in afara legii", a spus Mircea Toma, presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei.Contrariat de refuzul lui Mircea Toma de a-i prezenta amendamentele la coduri, Traian Basescu a replicat:
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul Ion Toma i-a invitat pe toti parlamentarii PSD, miercuri seara, la restaurantul "La Calul Balan", si-a sarbatorit, cu ceva intarziere, ziua de nume. ... Chiar daca Ioan Toma a fost cel care a lansat invitatia, presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost amfitrionul petrecerii.
Senatorul Ion Toma a fost reales in unanimitate in functia de lider al grupului parlamentar PSD din Senat, impreuna cu intreaga echipa ce a condus grupul senatorial si in sesiunea precedenta:
Liderul grupului PSD din Senat, Ion Toma, a depus miercuri, in plenul Senatului, motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, intitulata "Transporturile din Romania, trase pe dreapta de guvernarea cu aceeasi orientare".
Senatorul Ion Toma, liderul grupului PSD+PC din Senat, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Deocamdata, BPN a decis suspendarea pe termen nemilitat a senatorului Ion Toma, unul dintre "complotisti".
El a criticat, in scrisoare, ‘mazilirea lui Mircea Geoana si suspendarea din PSD a senatorului Ion Toma‘. ... Suspendarea lui Toma.
In atare conditii, lui Octav Cozmanca, Tudor Mohora si Ion Toma le pare predestinat un succes neasteptat daca vor decide vreodata sa porneasca intr-un tur al Europei pentru a le explica europenilor unde a ajuns Romania dupa ani buni de terapie soc a UE.
Castig de cauza a avut PDL, care detine Secretariatul General al Capitalei prin Tudor Toma. ... Initial, reprezentantii comisiei care autorizeaza mitingul, condusa de secretarul general al Primariei, Tudor Toma, au pus pe tapet varianta unui miting in Piata Victoriei.
O data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, sectorul asigurarilor se va alinia la normele interne ale acestei piete, urmand ca valoarea primelor anuale de asigurare sa se alinieze celor din tarile UE, a aratat, recent, Constantin Toma, presedintele Omniasig.
Gheorghe Maga, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP), Paul Mustiata, director executiv adjunct al DGFP, Constantin Manolache, inspectorul scolar general, Ioan Toma, directorul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), Dana Petrariu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, l-au informat pe prefect in ultimele doua saptamini ca sint dispusi sa plece din posturile pe care le detin, dar nici unul dintre acestia nu au parasit efectiv birourile de directori.
"Fiecare actiune-masura din planul de actiune nerealizata atrage dupa sine inchiderea instalatiei", a declarat Cristiana Toma, directoarea Agentiei de Protectia Mediului Dolj. ... Materialul astfel obtinut se va intari intr-o perioada scurta si va putea fi folosit in constructii - pentru asfaltarea drumurilor, de exemplu", a afirmat Cristiana Toma.
Pana si primarul comunei Piscu Vechi, Cristian Toma, a recunoscut ca pe la centrul infiintat chiar in sediul primariei nu prea dau cetatenii de varsta medie, ci mai degraba elevii dornici sa viziteze pagini de internet cu informatii despre scutere, care se ingramadesc dis-de-dimineata la usa primariei.
Marin Toma, presedintele Biroului Permanent al Consiliului Superior al CECCAR, s-a aratat surprins de gestul consultantilor fiscali subliniind ca a inceput o campanie in forta de nationalizare a unei profesii liberale si aducerea acesteia sub directa subordonare a Ministerului Economiei si Finantelor.
Presedintele CECCAR ii sfatuieste pe expertii contabili sa ignore intimidarile CCF Expertii contabili sunt incurajati de Marin Toma, presedintele Biroului Permanent al Consiliului Superior CECCAR, sa-si desfasoare activitatea in continuare asa cum au facut-o si pana acum.
Expunerile si prezentarile au fost sustinute de Jeni Toma, expert principal in cadrul ASRO, care a abordat teme actuale de interes pentru firmele din domeniul constructiilor.
google-analytics.com