Cautare

794 de rezultate pentru "robert toma" (2.64 secunde)
Pe 31 martie 2011, Google si-a transformat pagina de cautare intr-un adevarat laborator de chimie, in cadrul unui tribut adus omului de stiinta Robert Bunsen.
Robert Moog s-a nascut in New York, chiar in data de 23 mai, 1934, unde a si absolvit Bronx High School of Science, in anul 1952. ... Robert Moog a decedat in 2005, in urma unei tumori pe creier.
La Editura LIDER a aparut cartea "Evenimentul arctic" de Robert Ludlum. Pentru mai bine de trei decenii, Robert Ludlum a incantat cititorii de pe intreg mapamondul cu cele 27 de romane ale sale editate in peste 210 milioane de exemplare, traduse in 32 de limbi.
Pentru mai bine de trei decenii, Robert Ludlum a incantat cititorii de pe intreg mapamondul cu cele 27 de romane ale sale editate in peste 210 milioane de exemplare, traduse in 32 de limbi.
Regizat de Robert Rodriguez si produs de James Cameron si Jon Landau, prin Lightstorm Entertainment, filmul este o poveste plasata in secolul 26, intr-un viitor distopic, si urmareste aventura Alitei, un cyborg amnezic, interpretat de Rosa Salazar.
Cercetatorul Robert Lanza a incercat sa demonstreze faptul ca lumea nu ar avea sens altfel. ... Si totusi, exista un cercetator, profesorul Robert Lanza, care spune ca are dovezi care confirma faptul ca existenta noastra continua si dupa ce murim.
Cel care zambeste cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina - Robert Bloch 18. ... Daca nu sunt acolo, plec la munca - Robert Orben 23.
Edilul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost intrebat la Jurnalul de Seara de la Digi 24 in ce relatii se afla cu Gabriela Firea si daca se vor impaca, in contextul in care a povestit ca s-a intalnit cu nasa sa, in septembrie, la o nunta, iar ea nici nu l-a bagat in seama.
Robert Negoita: ... Potrivit primarului Sectorului 3, Robert Negoita, sunt oameni de valori care nu au prea multa notorietate.
Presedintele PSD Olt, Ion Toma, a declarat ieri ca or-ganizatia pe care o conduce sustine reactivarea tuturor membrilor de partid care pot contribui la cresterea in sondaje a partidului, dandu-l drept exemplu pe fostul presedinte Ion Iliescu.
Scandalul a inceput in momentul in care fostul senator Constantin Toma, sustinator al deputatului Aurel Gubandru, contracandidat al lui Ion Vasile, a luat cuvantul in plen, declarand, printre altele, ca Ion Vasile a adus prejudicii de imagine partidului pentru relatiile sale cu controversatul afacerist sirian Omar Hayssam, dar si ca Ion Vasile, in calitate de prefect al judetului Buzau, ar fi ordonat responsabililor Directiei de Finante sa returneze ilegal TVA pentru un controversat afacerist cu alcool din Buzau.
Senatorul Ion Toma a propus Biroului Permanent al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei reducerea varstei de vot de la 18 la 16 ani, au declarat pentru AGERPRES surse participante la sedinta.
Deputatii liberali Horia Toma si Ion Preda, precum si deputatul PC Pantelimon Manta au declarat ca sedinta Comisiei este condusa subiectiv de catre Lia Olguta Vasilescu, cea care, in opinia celor trei deputati, nu a asigurat rolul de moderator al discutiilor.
La acest congres taranul transnistrean Toma Jalba a intrebat - Si cu noi care traim pe celalalt mal al Nistrului, cum ramane fratilor, pe noi cui ne lasati?”(51) La 17 decembrie s-a organizat un congres al romanilor transnistrieni la Tiraspol precedat fiind de adunari pregatitoare la Tiraspol in 16 noiembrie si Grigoriopol in 21 noiembrie hotarandu-se ca fiecare sat sa trimita doi delegati.
La o intrebare adresata mai tarziu, despre cum comenteaza acuzele de legionarism care i-au fost aduse de Mircea Toma dupa discursul de la Universitatea Babes-Bolyai, Ana Blandiana a evitat sa raspunda.
Marius Toma, membru in Biroul Permanent Judetean al PNL si coordonator al programului in Dolj, a declarat ca in urmatoarele luni parlamentarii de Dolj vor merge in teritoriu pentru a le explica oamenilor efectele pe care le vor avea reformele propuse de cabinetul Tariceanu.
Ofiterul electric Toma Spanu sustine declaratia timonierului Danila. ... Toma Spanu afirma: - Domnului Hava i se comunicase faptul ca nava are probleme la motor.
Bunicul sau patern, preotul Toma Chiricuta, doctor in teologie in Germania, a fost arestat chiar in biserica in care slujea, Zlatari, din cauza unei inscriptii:
In acest sens, senatorul Ion Toma, presedintele PSD Olt, a precizat ca cei doi alesi au venit impreuna cu intreaga organizatie judeteana a PP Olt.
Un invitat de seama a fost Mircea Toma, jurnalist la publicatia Academia Catavencu si presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei. ... Mircea Toma a subliniat ca accesibilizarea informatiilor privind fondurile structurale atat pentru actorii vietii publice, cat si pentru cetateni este o mare problema.
google-analytics.com