Sosit in vara la Gaz Metan Severin, la cererea antrenorului Cosmin Bodea, Alin Bitis (foto, la minge) si-a castigat rapid locul in primul unsprezece, fiind apreciat de suporteri si de conducatori dupa primele jocuri. O accidentare suferita la coapsa stanga in meciul cu FC Arges l-a scos insa din ritm, evolutiile sale ulterioare, dupa repausul fortat, nemaifiind la fel de convingatoare. Schimbarile din staff-ul tehnic si chiar administrativ au influențat intr-un final viitorul mijlocasului de 30 de ani, acesta semnand ieri rezilierea contractului. "Am incheiat povestea cu Severinul si sunt in drum spre Oradea. Ne-am despartit pe cale amiabila. Nu sunt suparat, doar ca imi doream sa continuu cu Gaz Metan si puteam sa raman daca ma incapatanam, dar ce rost avea daca nu mai eram dorit? Sa raman si sa nu joc nu era o rezolvare. De cand a plecat Bodea, lucrurile nu au mai stat atat de bine. Ne-am strans mana si fiecare trebuie sa-si vada de drum. Le doresc multa bafta in continuare si sa realizeze ce si-au propus. A fost o experienta frumoasa pentru mine si le multumesc suporterilor pentru sustinere", a spus, pentru GdS, mijlocasul de 30 de ani. "Sunt in discutii cu mai multe echipe, nu duc lipsa de oferte. Acum ma duc acasa, o sa reflectez si pana duminica voi sti unde merg", a completat Alin Bitis.

Firoiu va fi imprumutat

Alt jucator care ar putea parasi echipa pregatita de Marian Bondrea este Mihnea Firoiu, juniorul urmand sa fie imprumutat pentru sase luni. "In privinta lui Firoiu ne-am hotarat sa-l imprumutam, iar acum ii cautam echipa. In momentul de fata este greu sa prinda echipa si are nevoie sa joace, sa creasca valoric. Il vom ceda pentru retur, iar daca el va da un randament bun va reveni la echipa, daca nu, vom vedea ce se va intampla, pentru ca el mai are contract un an si jumatate. El nu va mai fi jucator sub 21 de ani din vara, asa ca trebuie sa stim exact daca ne putem baza pe el din campionatul viitor. Ii va prinde bine acest imprumut", a spus, pentru GdS, directorul sportiv Marian Zaharia.
Ieri-dimineata au efectuat vizita medicala si jucatorii Milan Mitici, Bozidar Cosic, Liviu Osca si Silviu Balace, ultimii doi fiind transferati in aceasta iarna. Astazi, conducatorii olteni vor lua o hotarare cu privire la cantonamentul din Antalya (4-16 februarie), in cazul unui raspuns pozitiv urmand sa se plateasca o parte din "sejurul" din Lara (Belek).
Altfel, antrenorul gazarilor, Marian Bondrea, a "comandat" pentru maine, la ora 11.00, pe terenul de la "Termo", un joc-scoala, dorind sa se edifice asupra mai multor juniori sositi in probe, dar si sa ia o decizie cu privire la Catalin Nita si Bogdan Chirea, reveniti dupa imprumutul la FC Olt.