Remiza "alba" inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin. Antrenorul gruparii de la Dunare, Marian Bondrea, a recunoscut ca jocul elevilor sai nu a stralucit, dar a admis ca au fost mult mai prezenti in joc si meritau victoria, chiar daca ocaziile au fost destul de putine. "Sunt nemultumit de rezultat, este un scor care nu reflecta realitatea din teren. Cred ca trebuia sa castigam din toate punctele de vedere, si ca dominare, si ca ocazii, dar asta este fotbalul si trebuie sa-i felicitam pe cei de la FC Olt pentru devotamentul lor, pentru dorinta de a rezolva fiecare minge. Noi incercam sa facem o echipa competitiva, sa jucam un fotbal placut si sa obtinem niste rezultate, in masura posibilitatilor, care sa ne mentina pe podium. Se pare ca este o presiune pe jucatori, cum se intampla de regula in fotbalul romanesc, artificiala insa. Si astazi (sambata - n.r.), din teama de a nu gresi, nu au gasit solutii in fazele mai delicate, mai ales la cele din careul advers, dar noi trebuie sa-i incurajam sa practice un fotbal frumos", a spus Bondrea.
Nici atacantul Cosmin Vancea nu considera rezultatul unul echitabil. "Nu suntem multumiti de rezultat. Am intalnit o echipa pe care credeam ca o s-o batem fara prea mari probleme, dar, din pacate, nu am avut putere acolo in fata. De data aceasta, atacul nu a functionat. Nu cred ca a fost vorba de presiune, in Liga a II-a cam oricine bate pe oricine, ati vazut ce rezultate au fost in ultimul timp... Repet, nu cred ca e vorba de presiunea locului trei, pentru ca avem un lot de jucatori cu experienta si staff bun... Din punct de vedere al ocaziilor, a fost un scor echitabil, dar am intalnit o echipa care efectiv a tras de timp tot meciul si si-a atins obiectivul. Au obtinut un punct, bravo lor. Urmeaza un meci foarte dificil, Timisoara este o echipa foarte buna, dar ne dorim sa castigam", a punctat Vancea.

Crusoveanu: Mi-am facut datoria

Daca FC Olt a obtinut un punct in disputa cu Gaz Metan, asta s-a datorat fundasilor, in special celor centrali, Cosmin Crusoveanu si Paul Irimescu, fosti jucatori ai gruparii din Severin. Fostul capitan al gazarilor, Cosmin Crusoveanu, recunoaste ca la acest meci a avut mai multe de demonstrat. "Poate pe undeva a fost vorba si de orgoliu, sa demonstrez ca meritam sa raman acolo, dar eu zic ca mi-am facut datoria cat am putut de bine. In situatia in care suntem noi, orice punct e foarte important, indiferent ca il obtinem acasa sau in deplasare. Lupta a fost de la inceput apriga, dar eu zic ca o sa rezolvam meciurile dificile pe care le avem si o sa ne detasam de partea inferioara a clasamentului. Este echitabil rezultatul. Nici ei, nici noi nu am avut ocazii mari sau in plus unii fata de altii", a spus Crusoveanu.