Cautare

4911 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 in buzau" (4.56 secunde)
Stelistii au asteptat in zadar o minune de la Cluj. Si-ar fi dat palariile jos in fata "sepcilor rosii" daca ar fi incurcat contracandidata, dar nu a fost cazul.
O politista din Buzau a fost gasita moarta, astazi, in propria casa. Medicii chemati de urgenta la fata locului au stabilit ca femeia a fost impuscata si nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.
Doi tineri din Buzau, in varsta de 21 si 23 de ani, au pretins ca sunt politisti, apoi au furat banii si cardurile a patru fete.
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
Un barbat in varsta de 36 de ani, din Braesti, judetul Buzau, s-a certat cu sotia, iar pentru a scapa de politistii care au venit sa o salveze pe femeie, a iesit in fata oamenilor legii cu bebelusul de 11 luni, devenind agresiv si amenintand.
- DN 10 Buzau - Brasov, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; ... - DN 2B Buzau - Braila, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
Lucrarile de la Autostrada Ploiesti-Buzau sunt in intarziere cu o jumatate de an. Sunt acuzatii lansate de Asociatia Pro Infrastructura care a publicat imagini filmate din drona in care nu se vede nicio miscare pe acest santier.
Acuzatii grave la Serviciul Permise din Buzau. Un examinator este cercetat disciplinar dupa ce o cursanta il acuza ca i-a facut avansuri si chiar ar fi invitat-o la el acasa.
Ceea ce ar fi trebuit sa fie un program de mobilitate urbana, o alternativa nepoluanta la transportul public in comun sau cu masina personala, s-a transformat intr-un haos. ... Sute de biciclete ale primariei din Buzau au fost vandalizate sau aruncate in sant.
Conducerea unui colegiu din Buzau trebuie sa plateasca unui fost elev daune morale de 3.000 de euro, dupa ce, in 2018, acesta a primit media 2 la purtare, in urma unei postari pe Facebook. Parintii sai au actionat scoala in instanta.
4 oameni au ajuns la spitalul de urgenta din Buzau, dupa un accident grav produs pe drumul E85. ... A existat si risc de explozie, in zona, pentru ca cisterna era incarcata cu 17 mii de litri de benzina.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews. ... • Dupa parerea mea, nici Europa nu mai poate rezista in sintagma de stat social asa cum ea a fost aplicata pana acum in statele vechi ale UE.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare. ... Problema e ca, in acest moment, Romania mai are un instrument similar: Fondul National de Dezvoltare (FND), creat in 2006.
Aceasta inseamna, in prima instanta: ... In fapt, doar taierea cheltuielilor bugetare presupune reducerea unei nevoi de finantare, dar nu presupune un plus de bani la buget, deci nu avem ce reorienta spre investitii.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
google-analytics.com