Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca in atentia Departamentului National Anticoruptie vor ajunge si fruntasi democrati, care "au avut de-a lungul vremii bube in cap", precizand ca ministrii si secretarii de stat au fost avertizati de conducerea partidului ca aceia "care fura si fac ce a facut PSD o incurca".
Cezar Preda a sustinut la Buzau ca dosarele aflate in atentia DNA in momentul de fata, respectiv cel al lui Adrian Nastase si al lui Dinu Patriciu, sunt dosare vechi, carora le-a venit randul sa fie rezolvate, nefiind in nici un caz fabricate de la schimbarea puterii. "Atunci cand s-a infiintat, PNA a inceput sa faca dosare. Acum le-a venit data scadenta. Sunt dosare la greu, sa nu credeti ca nu vor fi si fruntasi pedisti care au avut de-a lungul vremii bube in cap. Nu exista asa ceva. Dosarul lui Nastase este rezultatul unei plangeri facute de deputatul Mona Musca in timpul PSD. ßi a venit scadenta. Cu Patriciu a fost scandal inca din timpul PSD. Nu sunt fabricate acum", a afirmat vicepresedintele PD.
Preda a precizat ca i-a atentionat pe ministrii, pe secretarii de stat, dar si pe directorii de institutii descentralizate din Buzau cu privire la modul in care aleg sa faca unele afaceri. (A.M.)