Cautare

4911 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 in buzau" (3.83 secunde)
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. ... Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau.
Astfel, in Bucuresti, vantul a doborat mai multi copaci, inclusiv unul in curtea Institutlui Cantacuzino, unde arborele rapus de vant a spart si o fereastra, potrivit B1 Tv. Pe aeroportul Otopeni, zborurile care trebuiau sa aterizeze in jurul orei 23:00 au intarzieri de de pana la o ora.
In total, in perioada 1 august - 31 decembrie 2014, statiile SIGUREC au colectat peste 1,000 de tone deseuri care au fost trimise direct in fabricile de reciclare din Romania. Cantitatile de deseuri preluate prin sistemul SIGUREC in ultimele cinci luni ale anului 2014:
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Jumatate de tara intra in cateva ore sub avertizare de ninsori si vant puternic. Pana duminica seara, iarna se va dezlantui in jumatate de tara. ... "Ciclonul mediteranian responsabil de vremea severa din urmatoarele zile din zona tarii noastre s-a format deja in bazinul mediteranian.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Zonele afectate si recomandari de la autoritati Un ciclon mediteranean loveste astazi Romania, iar in acest context, Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari cod galben si cod portocaliu de furtuna.
Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminica dimineata, la ora 3:38:06 (ora Romaniei), in zona seismica Vrancea.
O batrana de 70 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, in cursul zilei de astazi, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 10, langa Buzau.
FC Buzau: R. Stoian - R. Zamfir, D. Virtej, K. Wiktorski, C. Toma - P. Gaitan, A. Carstocea, C. Ciobanu, M.
O adolescenta de 16 ani din Buzau a cerut instantei sa-i permita sa se marite cu iubitul detinut. Barbatul de 32 de ani este in Penitenciarul Focsani pentru loviri sau alte violente.
Podul de peste raul Buzau, de la Maracineni, a intrat in istorie. ... Una ar fi aceea ca alesii si numitii nostri nu prea au incredere in constructori, in calitatea muncii lor, in rapiditatea cu care acestia sunt capabili sa realizeze un asemenea obiectiv.
Un barbat din Buzau, care s-a plans ca a fost inselat la pret, intr-un magazin din oras, a fost pus la pamant si calcat pe gat de agentii de paza.
Agentul de politie din Buzau care este anchetat dupa ce s-a dus in uniforma la o femeie pentru a intretine relatii sexuale contra cost, incercand sa plece fara sa plateasca, si care a provocat un accident, apoi a refuzat prelevarea de probe biologice, a fost arestat preventiv.
Un barbat de 70 de ani din judetul Buzau s-a imbolnavit pentru a treia oara, in mai putin de sase luni, de COVID-19. Barbatul este vaccinat cu doua doze de ser anti Covid si este internat acum in Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Tragedie pe drumul european 85, in judetul Buzau. Trei surori au murit intr-un accident deosebit de grav petrecut putin inainte de miezul noptii.
Autoritatile locale din Buzau au gasit o solutie inteligenta pentru a salva culturile afectate de seceta, dar si pentru a impiedica risipa de energie.
Masuri de criza luate de autoritatile din Buzau. In toate parcurile din oras, luminile se sting la miezul noptii, iar accesul persoanelor este interzis.
google-analytics.com