Cautare

4911 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 in buzau" (2.71 secunde)
In prima jumatate a zilei, personalul tehnic din Comisia de Regulament trebuia sa scrie cele 864 de amendamente care au fost depuse la raportul de modificare a Regulamentului, dar si amendamentele care au fost facute in timpul discutiilor.
Fanii lui "U" au mers ieri la antrenamentule echipei si i-au amenintat pe jucatori, dupa ce Anamaria Prodan, managerul clubului, a anuntat mutarea la Buzau. Pentru astazi este anuntat un miting de proportii in centrul orasului.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca in atentia Departamentului National Anticoruptie vor ajunge si fruntasi democrati, care "au avut de-a lungul vremii bube in cap", precizand ca ministrii si secretarii de stat au fost avertizati de conducerea partidului ca aceia "care fura si fac ce a facut PSD o incurca".
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Liderii majoritatii filialelor liberale s-au pronuntat ieri, de parca s-ar fi inteles inainte, impotriva revenirii fostului presedinte PNL, Theodor Stolojan (foto), in prima linie a activitatii politice a partidului.
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau. Una dintre eleve este in stare grava, celelalte doua au suferit rani mai usoare.
Un nou cutremur a avut loc, duminica dimineata, in Romania, dupa ce sambata seara pamantul se zguduise din nou, in zona seismica Vrancea.
Scolile sunt inchise luni in Bucuresti si in mai multe judete din tara Din cauza vremii, luni, in Bucuresti si alte cateva judete din tara, scolile si gradinitele sunt inchise, urmand ca apoi sa se ia masurile necesare pentru recuperarea orelor pierdute.
Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
Astfel, conservatorii au la dispozitie doua zile si un hotel intreg din statiunea Sinaia pentru a discuta, inainte de a lua o decizie finala la Consiliul National al PC, care va fi pasul urmator pe care ar trebui sa-l faca partidul, in contextul in care Voiculescu este acuzat de colaborare cu Securitatea.
Presedintele PSD Buzau i-a atacat dur pe proprietarii marilor trusturi de presa din Romania, acuzandu-i de o mediatizare partizana si de orientari de dreapta.
In concluzie, pe langa faptul ca unii sefi de institutii n-au catadicsit sa dea curs invitatiei venita de la muncipiu, in cadrul CCL-ului a fost reiterata ideea si hotararea luata deja inca de vineri la nivel de conducere judeteana:
Liderul PLD Buzau, Lucian Salcutan, a declarat ca filiala pe care o conduce va sesiza Avocatul Poporului si va da in judecata statul roman la CEDO pentru incalcarea dreptului la vot al minoritatilor religioase prin organizarea referendumului intr-o zi de sambata, cu inchiderea urnelor la ora 20.00 Salcutan a declarat ca in judet exista circa 4.000 de adventisti de ziua a saptea si persoane de religie mozaica, ce nu pot merge la vot sambata, intrucat religia nu le permite sa desfasoare nicio activitate decat dupa apusul soarelui.
"Unele partide, ma refer la PD, profita de reprezentantii lor in institutiile locale si isi pun la punct sisteme prin care sa fie siguri ca vor avea voturi multe. In multe judete am auzit astfel de lucruri.
Primul punct din aceasta strategie, sustin surse din cadrul PL-D, este castigarea a cat mai multor fotolii de primar, mai ales in localitatile mari, si a cat mai multor locuri in consiliile locale si judetene. In acest scop, va fi scoasa in fata toata artileria grea a partidului.
Reprezentantii Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud - Est intruniti, ieri, in statiunea Mamaia, au discutat, printre altele, despre alegerea unei noi structuri de conducere si pentru evaluarea strategica si prioritizarea proiectelor depuse de autoritatile locale pentru accesarea de fonduri europene.
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
Cititi in continuare explicatiile deputatului, aparute pe Inpolitics.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a treia.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. ... In total, 10,8% din cei 471 de alesi din Parlament sunt ocupati, din 11 mai, cu campania electorala.
google-analytics.com