Cautare

2917 de rezultate pentru "rezultate admitere liceu 2002" (3.19 secunde)
Dieta este doar un soc metabolic (ca o reteta de prajituri recomandata dupa stiinta si bunul plac al fiecaruia) cu rezultate pentru moment sau pentru o anumita perioada!
Pina acum erau sondaje diferite, cu rezultate diferite. La campania asta acelasi sondaj apare in trei ziare nationale cu trei rezultate diferite. Si ca sa fie treaba completa, a doua zi apare si la televiziuni, cu alte rezultate.
Vrea rezultate rapide la echipa nationala. ... La Federatie esti implicat, nu sunt rezultate, se face o analiza serioasa si se iau decizii.
Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate.
Evaluatorul Rusu da cu nuca-n perete Pe 1.03.2002, firma DAGMAR COM SRL inchiriase de la persoana fizica Elena Tomescu, pe o perioada de 49 de ani, un spatiu comercial situat in Craiova, pe strada Imparatul Traian (fosta Siloz) nr.
Fiind extinsa aria cercetarilor, politistii au stabilit faptul ca cisterna marca Iveco, gasita la locul faptei, nu era inmatriculata legal, avand numere false, a fost parcata in lunile decembrie 2002- ianuarie 2003, in incinta Acem Ovidiu, aceasta fiind autobaza de transport ce apartine societatii Levant Maritimes Services SRL, aici fiind descoperite si doua bazine a cate 51.000 l, dintre care unul a fost inchiriat in perioada 1 septebrie 2001- 31 decembrie 2001 societatii Miralen SRL Constanta.
in timpul mandatelor sale de primar, Anderco a reusit "performanta” de a aduce aceasta firma de la o rata a profitului de 1% in 1996 la o rata de 25 - 30% in 2001 respectiv 2002.
Prin intermediul unei scrisori, omul de afaceri sustine ca in luna iulie 2002 societatea in cauza ar fi fost verificata de inspectorii Directiei Generale a Finantelor Publice.
Ofiterul are memorie scurta Initial, Cristian Diaconescu a declarat ca nu stie nimic despre negocierile din 2002-2003 referitoare la tezaur.
Raportul il nominalizeaza pe Nita Constantin, vicepresedinte al Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, care a cheltuit numai in 2002 832 de milioane de lei vechi pe cazare.
* Reprezentantii Ministerului Finantelor invoca OUG 146/2002 privind formarea si utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului ca justificare in ceea ce priveste utilizarea banilor din FND pentru finantarea deficitului bugetar.
Dupa ce a fost achizitionata de Crisan, societatea a inregistrat la sfirsitul anului 2002 o pierdere de 220 de miliarde de lei vechi, iar anul trecut, in luna august, a inregistrat pierderi de 89 de miliarde de lei, cu toate ca avea numeroase comenzi de la unitatile miniere.
In 2002, Tribunalul Calarasi da castig de cauza firmei lui Bercaru, iar Siderca este somata sa achite datoria: ... In multe documente oficiale se arata acest lucru si faptul ca decizia Tribunalului Calarasi din 2002, prin care s-a executat Siderca, a fost ilegala, iar fierul s-a vandut la preturi derizorii.
Ani in sir, din Romania, pana in l982 si dupa 2002, anii cand am parasit tara si apoi m-am reintors in ea, am remarcat, ca ascultator pe unde scurte, apoi ultrascurte si, in cele din urma ca cititor online, cat de distincta, de neasemanatoare este Deutsche Welle.
Radu Stroe, presedinte al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, solicita membrilor CSAT sa ia in discutie declasificarea a doua hotarari a CSAT, din 2002 si din 2004, referitoare la interceptarea telefoanelor.
Mazare a anuntat ca patru inspectori din corpul de control al Primariei au fost chemati la Departamentul National Anticoruptie, in calitate de invinuiti, pentru a da explicatii cu privire la tot ce au facut in perioada 2002- 2005.
Implicarea actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, in rambursarile ilegale de TVA de la sfarsitul anului 2002 si inceputul lui 2003 este sustinuta de probe ce dovedesc suportul pe care fostul lider al Organizatiei Judetene a PSD l-a solicitat - in cadrul unei intalniri de taina - lui Gheorghe Oana, care la acea data ocupa functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
Pe 31 mai 2002, in ziarul Komsomolskaia Pravda, Andrei Pavlov a publicat un articol ciudat, cu titlul "OZN-urile au ajutat americanii sa creeze super-arme", articol bazat pe un interviu cu colonelul Aleksandr Plaksin, numit aici geofizician militar.
Practic, procurorii DNA au stabilit ca fostul presedinte al LSMVJ si al Confederatiei Sindicatelor Miniere din Romania, in perioada 2002-2003, "si-a folosit influenta si autoritatea pe care o avea fata de membrii organelor de conducere colectiva a celor doua structuri sindicale, pentru a-i determina sa aprobe alocarea unor sume de bani din fondurile LSMVJ si CSMR, sume necuvenite, insusite ulterior de inculpat".
4 din O.G.nr.35/2002, modificata si aprobata prin Legea nr.673/2002, privind aprobarea Regulamentului - cadru de organizare si functionare a consiliilor locale", arata prefectul.
google-analytics.com