Cautare

2916 de rezultate pentru "rezultate admitere liceu 2002" (4.13 secunde)
„Am trecut de faza de admitere, în principiu“, a spus Gheorghe Albu, facând referire la proiectul depus de Camera în prima luna a acestui an pentru a primi finantare de la UE prin programul PHARE CBC.
Guvernul nu a sustinut initiativa legislativa, iar raportul comisiei sesizate in fond a fost de admitere, dupa o reintoarcere a proiectului la comisie, votandu-se un raport suplimentar.
Banca centrala va continua sa ia toate masurile necesare pentru ca Romania sa poata adera la zona euro in 2014, iar legea ii permite sa intre si pe piata valutara si chiar sa mareasca si mai mult dobanda cheie si rezervele minime obligatorii, a spus economistul sef al BNR, Valentin Lazea.Guvernul a stabilit, in urma cu doi ani, impreuna cu Banca Nationala a Romaniei (BNR) calendarul de admitere in zona euro, iar tinta avuta in vedere era anul 2014, in ideea ca in cei sapte ani executivul si banca centrala vor avea timp sa ia toate masurile fiscale, monetare si de restructurare pentru atingerea acelei tinte.
Conform testarilor efectuate la acest institut, o buna parte a electrocasnicelor au prezentat performate energetice mai scazute cu peste 15% fata de valorile inscrise pe etichete, iar altele au consumuri chiar mai mari decat consumul electric maxim admis ca o conditie de admitere la vanzare.
Conditii cu privire la prevederi statutare;In statutul persoanei juridice care doreste recunoasterea ca grup de producatori, trebuie sa fie expres mentionata obligativitatea membrilor sa:- sa aplice deciziile adoptate de persoana juridica privitor la productie, raportarea datelor privind productia, comercializarea si protectia mediului inconjurator;- sa faca parte numai dintr-un singur grup de producatori pentru aceeasi grupa de produse;- sa comercializeze cel putin 75% din productia realizata prin intermediul respectivei persoane juridice;- sa puna la dispozitie, informatiile solicitate de persoana juridica referitoare la suprafetele recoltate, cantitatile recoltate si vanzarile directe, in vederea intocmirii statisticilor;- sa plateasca contributiile financiare prevazute in statutul persoanei juridice;- sa achite contributia financiara necesara pentru finantarea persoanei juridice.De asemenea, in statut trebuie sa existe prevederi cu privire la:- modul de adoptare a deciziilor in cadrul organelor de administrare si control prin proceduri democratice;- procentul maxim de voturi de care poate dispune un singur membru;- penalitatile pentru nerespectarea obligatiilor ce revin membrilor;- regulile de admitere de noi membri (durata minima a calitatii de membru nu poate fi mai mica de un an).2.
Pentru castingul organizat de Carcotasi, aceasta a pregatit o poezie, aceeasi cu care a reusit sa i-a si examenul de admitere la facultate.
Potrivit proiectului, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) ar urma sa intocmeasca lista emitentilor tranzactionati pe piata Rasdaq care indeplinesc conditiile de admitere la tranzactionare pe piata reglementata.
"Un club care nu este admis la competitie (Poli Timisoara, locul doi in clasament - n.r.) va fi inlocuit cu urmatorul cel mai bine plasat club in campionatul intern (Gaz Metan Severin, locul trei in clasament - n.r.) al aceleiasi asociatii (Liga a II-a, seria a 2-a - n.r.), cu conditia sa indeplineasca criteriile de admitere (licenta - n.r.)".
Insa, fiecare scoala are propriile ei criterii de admitere, motiv pentru care are dreptul sa ceara si alte precum test de limba straina sau dovada ca parinteleare locul de munca in apropiere scolii.
Campania de informare va debuta la simularea concursului de admitere "la medicina". Aici tinerii participanti vor avea posibilitatea sa-si investigheze nevii, alunintele si sa afle de la medicul specialist informatii care sa-i ajute sa se protejeze de melanom, spune Laurentiu Stratan, student la medicina.
In aceasta perioada au fost sustinuti peste 400 de tineri romi care studiaza in domeniul medicinei sau care doreau sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de admitere in cadrul unei institutii de profil.
promovarea acestor forme de invatamant, definirea lor ca o alternativa viabila a acelora care doresc o specializare concreta, rapida si cu directa legatura pe piata muncii, introducerea unor probe de admitere si a unor criterii foarte clare de departajare la nivelul calitatilor si aptitudinilor concurentilor.
In sistemul actual de invatamant prescolar, varsta minima de admitere este de 3 ani. Teoretic. In realitate, varsta psihologica a copilului hotaraste totul.
Dar, deocamdata, cea mai mare parte a timpului invata pentru examenul de bacalaureat si concursul de admitere in facultate. Dupa ce isi va lua diploma de bacalaureat, Dragos este decis sa urmeze o facultate in Anglia sau SUA.
Nu sunt singurul care spune ca, daca aderarea a fost proiect strategic pentru Romania pana la admitere, dupa 2007 trebuia sa facem din integrarea europeana noul nostru proiect strategic.
Dar baiatul a gasit o slujba mai buna si-si va lua un apartament, iar fata se pregateste de admitere la facultate.
Apropiata admitere in Uniunea Europeana, alaturi de inregistrarea unui inceput de ascensiune a indicatorilor economici si sociali interni, pare sa anunte instalarea unei mai lungi perioade de pace sociala.
asta pentru a economisi fondurile necesare unui concurs de admitere, pentru a mai ramane suficienti bani de furat).Toti activistii erau ahtiati dupa diplome, distinctii, onoruri stiintifice.
In ceea ce priveste moneda unica, doar 12 state sunt in Eurozona, iar restul, cu cateva exceptii, mai are destui ani pana sa implineasca toate criteriile stricte de admitere.
Norocul nostru este ca, printre criteriile de admitere in UE, nu exista si criteriul "nesimtire", un capitol la care, din pacate, stam teribil de prost.
google-analytics.com