Cautare

4823 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calific" (3.97 secunde)
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
“Acesti bani nu au fost mentionati in cheltuielile de campanie ale PSD, deci Iliescu a folosit resursele Presedintiei in vizitele sale, pe care le calific drept electorale“, a declarat Parvulescu.
Daca eu nu ma calific, ce facem? Sunt 20 si ceva de judete in care liderii PDL au muncit si au cicatrici, dar n-au reusit sa castige pentru ca cetatenii judetului respectiv au acordat increderea reprezentantului altui partid.
"N-as vrea sa-l calific intr-un mod peiorativ, dar este greu fezabil in momentul de fata, PD nu e inca membru al PPE.
"In Romania mediatizarea e una partizana, vadit partizana de catre cei care sunt proprietarii marilor trusturi de presa pe care ii calific ca oameni de dreapta, oameni cu interese politice in zona esichierului politic din dreapta, cu interese financiare si economice in societatea romaneasca.
"Nu pot sa nu constat ca PD-L este intr-o stare de relativa izolare, si acest lucru se datoreaza in principal presedintelui Traian Basescu, care a radicalizat relatiile cu PNL, printr-o intrasigenta pe care nu vreau s-o calific, si a anuntat ca nu doreste sa faca nicio alianta cu PSD.
Duminica, pe 22 noiembrie, sunt alegeri pentru presedinte, nu pentru postul de bucatar sef la dna Violeta Alexandru, de aceea un astfel de argument este atat de penibil din partea IPP incat nici nu pot sa-l calific", a declarat Kelemen Hunor.
Romania are nevoie de solutii, de discutii pe baza unor solutii acum, nu de polemici cu caracter mai mult sau mai putin de mahala, dupa cum pot sa le calific, din pacate, din partea unor lideri politici", a spus Antonescu, intr-o conferinta de presa.
E o situatie speciala, o situatie cu care nu ne intalnim in fiecare zi si, ca de obicei, unii se precipita sa arunce vina intr-o directie sau in alta, cand, din punctul meu de vedere, exista un singur cuvant cu care as putea sa-l calific pe domnul primar:
"Nu doresc sa calific in vreun fel iesirea domnului Basescu din aceasta seara, pentru ca eu cred ca nu a surprins pe nimeni, sunt opt ani de zile de cand il cunoastem pe Traian Basescu.
In contextul dezbaterilor aprinse despre regionalizare, imi permit sa calific aceste afirmatii drept iresponsabile si mincinoase. Astfel de declaratii nu doar ca agita apele, incercand sa instrumentalizeze o parte a cetatenilor tarii impotriva celorlalti.
"Din clipa in care am devenit ministrul economiei, am avut in Petrom un partener pe care as putea sa-l calific drept rezonabil, care este dispus sa colaboreze inclusiv la crearea fondului social", a spus Vosganian.
"La ultima sedinta a Comisiei Tehnice am promis un lucru si ma tin de cuvant ca, daca nu ma calific cu echipa nationala, o sa demisionez si eu ma tin de lucrul asta.
Partea buna a fost ca am reusit totusi sa ma calific si sa termin cursa cu tot cu accidentare pe un onorabil loc 21".
ne calificăm la mondiale, dar şi aici e cu dus şi întors pentru că Cehia pare mai tare decat Finlanda (asta e ceva mai abstractă, dar pentru cunoscători...).
ne calificăm la mondiale, dar şi aici e cu dus şi întors pentru că Cehia pare mai tare decat Finlanda (asta e ceva mai abstractă, dar pentru cunoscători...).
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
google-analytics.com