Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (4.98 secunde)
„Am dispus demararea procedurilor de reziliere a acestui contract. ... Conform directorului Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP), Adrian Lumezeanu, tronsonul angajat prin contract cu PROODEFTIKI se întinde pe 29 de kilometri.
„Am dispus demararea procedurilor de reziliere a acestui contract. ... Conform directorului Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP), Adrian Lumezeanu, tronsonul angajat prin contract cu PROODEFTIKI se întinde pe 29 de kilometri.
In schimb MTC-ul participa la asociatie cu bunurile sale mobile si imobile si se obliga prin contract la mediatizarea gratuita la nivel national a activitatii asociatilor, ridicarea standardelor tehnice competitive a emisiei si a productiei de televiziune proprii in interesul asociatilor, realizari de investitii in domeniul televiziunii, inclusiv emisii prin satelit, lanturi de radio-relee si similare, precum si infiintarea unui minitrust media zonal cu sediul in Constanta.
Procedura a mers mai departe, juristii primariei si cei ai Salubritatii au pus la punct si un contract de delegare a gestiunii prin care municipalitatea imputernicea propriul SRL sa se ocupe de curatenie, ecarisaj si alte activitati pe o perioada de 49 de ani, de asemenea votat cu voiosie de consilierii locali PDL.
Astfel, pe 15 noiembrie 2007, STELBO TRANS a obtinut, prin licitatie, un contract in valoare de 100.000 de lei, fara TVA, pentru inchiriere de utilaje si echipamente de terasamente. Un contract de aceeasi valoare si tot pentru inchiriere de utilaje a obtinut si SC OLTENIA TRANSPORT.
TCIF SA, societatea care a vândut terenul fratilor Mihailescu, îi acuza ca nu si-au platit ratele din contract, în timp ce acestia spun ca au fost trasi în piept.
"În orice contract trebuie sa apara salariul initial si alte suplimente salariale, programul orelor de munca si concediile, sa fie stabilite relatiile de munca, precum si acordul celor doua parti de a se supune autoritatilor în caz de conflict", noteaza www.ele.ro.
"În orice contract trebuie sa apara salariul initial si alte suplimente salariale, programul orelor de munca si concediile, sa fie stabilite relatiile de munca, precum si acordul celor doua parti de a se supune autoritatilor în caz de conflict", noteaza www.ele.ro.
Majorarile salariale de care ar urma sa beneficieze siderurgistii incepand cu anul viitor urmeaza sa reprezinte principalul punct si cel mai fierbinte al negocierii noului Contract Colectiv de Munca (CCM) de la Combinat, care ar trebui sa inceapa la 1 octombrie.
Toti acesti bani s-au dus catre o singura firma, GMB Computers (foto) din Constanta (cu exceptia unui contract in care era asociata cu alte doua societati), pentru un singur lucru: ... , cand GMB Computers, ca singur participant la licitatia organizata de Nuclearelectrica, si-a adjudecat un contract de 2.
Managerul Spitalului Judetean de Urgente Constanta a descoperit ieri ca un contract semnat anul trecut de vechea conducere a unitatii spitalicesti cu societatea "Sally June SRL" - care vinde produse fornetti in incinta spitalului - este falsificat.
Lucrati "la negru", iar patronul refuza sa va incheie un contract de munca legal, pentru a avea vechime?
Si am constatat ca s-au executat lucrari neprinse in contract si se solicita milioane de euro in plus, a declarat Oprescu la vremea respectiva. ... Valoare contract: ... Valoare contract: ... Valoare contract: ... Valoare contract: ... Valoare contract:
De la inceputul acestui an, SNLO a transmis doua adrese catre SC BEST Recuperare Creante SRL, in care le solicita administratorilor firmei sa renunte de buna voie la contract, insa, pana in prezent, nu a primit nici un raspuns.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a transmis luni, 18 Aprilie 2011, Asocierii dintre firmele SC SPEDITION UMB SRL, SC PA&CO INTERNATIONAL SRL, SC EUROCONSTRUCT TRADING 98 SRL, SC TEHNOSTRADE SRL o notificare de reziliere a Contractului de Proiectare si Executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov.
Noua nu ne-a spus nimeni nimic ca în octombrie au încheiat acest contract cu firma din Bucuresti. În noiembrie, am fost la SNLO la Târgu Jiu sa vorbesc despre reesalonari, despre garantii oferite de Primaria Brasov si nu mi-a zis nimeni despre acel contract cu BEST Recuperare Creante.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Regia Autonoma de Apa incearca sa obtina avizul consiliului local pentru perfectarea unui contract de furnizare cu "colega" sa, Regia Autonoma de Termoficare, astfel incat prima sa-i poata factura celeilalte apa pe care i-o livreaza in vederea incalzirii si distribuirii catre craioveni.
Pentru prima data in istoria Constantei, un primar va semna un contract social-administrativ cu locuitorii orasului, prin care se obliga sa duca la indeplinire proiectele pe care le-a promovat in programul sau electoral si pentru care a fost, pana la urma, ales.
Firma de apartament situata pe aleea Lirei, specializata in lucrari de arheologie, a incheiat recent un contract extrem de pagubos pentru MINA.
google-analytics.com