Revista 22: Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis

Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.

"Am venit cu domnul senator Ilie Sarbu pentru a anunta oficial ca el este coordonatorul campaniei USL Timis si responsabil de Timis si Arad", a spus Ponta, citat de Romania libera.
El a afirmat ca deputatul Gheorghe Ciobanu, care a trecut la PSD, il va ajuta pe Sarbu in coordonarea campaniei.
Deputatul de Timis Gheorghe Ciobanu care si-a anuntat, miercuri, demisia din PDL, s-a inscris in PSD, a anuntat, joi, la Timisoara, liderul social-democrat Victor Ponta, precizand ca alaturi de Ciobanu au trecut la PSD 15 primari din judetul Timis.
La randul sau, deputatul Gheorghe Ciobanu a spus ca a trecut la PSD pentru ca are incredere in Victor Ponta.
"Dupa cum ma cunoasteti, am avut o politica a cetateanului, am sprijinit cetatenii, bisericile, pensionarii si copiii. Declaratiile mele au fost constante. Am trecut la PSD pentru ca am incredere in Victor Ponta. Am purtat aceste discutii mandatat de primarii din colegiul meu. Am avut discutii cu domnul presedinte Victor Ponta, m-a convins sa vin alaturi de dansul in procesul de reforma a clasei politice", a spus Gheorghe Ciobanu.
Deputatul PDL de Timis Gheorghe Ciobanu si-a anuntat, miercuri, demisia din partid.
Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputatilor. El a ocupat in trecut functiile de subprefect al judetului Timis si de consilier local la Timisoara, iar in perioada 2002-2003 a fost director executiv la clubul Poli AEK Timisoara. In perioada 1990-2001, Ciobanu a lucrat la Vama Timis, ajungand, de la revizor vamal, director al Directiei Regional Vamele Timis.