Ponta: Imi mentin declaratiile despre condamnarea lui Nastase

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca isi mentine declaratiile in privinta condamnarii lui Adrian Nastase, aratand ca el a exprimat doar niste realitati care nu au nicio legatura cu independenta justitiei.
"Procesele penale impotriva lui Adrian Nastase au pornit imediat dupa alegerile pierdute in 2004, conduse de Morar si Macovei, iar scopul lui Traian Basescu si al clicii lui a fost distrugerea omului politic Adrian Nastase. Este o realitate. Nu am voie sa spun realitati, pe care cei mai multi oameni le gandesc? Sunt obligat sa spun lucrurile astea", a afirmat Ponta la Antena 3.
Instanta suprema i-a condamnat luni, in dosarul Zambaccian, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la trei ani cu suspendare, iar pe Irina Jianu, la patru ani cu executare. Adrian Nastase a fost incarcerat, luni seara, la Penitenciarul Rahova.
Premierul Victor Ponta a afirmat atunci ca Adrian Nastase este un condamnat politic si o victima a regimului Basescu, in conditiile in care presedintele Traian Basescu a instituit din 2005 prin Monica Macovei si Daniel Morar, principalii sai colaboratori, un sistem, inclusiv prin dosare penale, impotriva adversarilor politic

Sursa : REALITATEA.NET