Cautare

5133 de rezultate pentru "realitatea tv 30 04 2004" (3.72 secunde)
Analistul politic Dan Andronic scrie pe blogul sau ca situatia este grava pentru Realitatea TV. ... Cifrele cu pierderile si castigurile televiziunilor pe 2008, publicate de Ministerul finantelor, arata ca Realitatea Media SA conduce detasat in topul pierderilor, cu 76,3 milioane de lei.
Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a confirmat ieri ca este noul actionar majoritar al trustului de presa Realitatea, dupa ce a cumparat, de la copiii lui Sorin Ovidiu Vantu, 90% din actiuni, contra unei sume "confidentiale", dar care i-a permis fostului proprietar "sa-si recupereze investitia".
B1 TV a depasit din nou, ca medie a audientei pe durata intregii zile de miercuri, posturile Realitatea TV si Romania TV, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. Si in Prime Time, B1 TV a obtinut audiente superioare celor doua posturi concurente.
402790/16.00.2004, inregistrat cu numarul unic nr. ... 402899/17.08.2004 sau dosarul nr. 103032/2004, care reprezinta o plangere a lui Nicolae Rizea impotriva lui Nicolae Marghiol pentru comiterea infractiunilor prevazute la art.
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista. Potrivit Andreei Cretulescu, decizia de a pleca de la Realitatea TV este una "personala".
Nu inchinati Realitatea nimanui! - au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica..., pentru ca Realitatea nu ne-a facut nicio invitatie, sa stii. ... Fiind momentul asta cu miza mare, banuiam ca Realitatea vrea sa-si tina oamenii acolo, stii.
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a cumparat 90% din pachetul de actiuni al trustului Realitatea, iar Sebastian Ghita va ramane managerul Realitatea Media.
- Cum ii potolim pe astia de la Realitatea?. Realitatea TV, trebuie amintit, il ataca pe Basescu pentru ca Basescu sa nu ajunga presedinte. ... Nemaifiind Basescu presedinte, Realitatea nu mai avea o presiune sa-l atace, deci nu mai trebuia potolita.
67/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, iar alegerile pentru Parlamentul Romaniei se organizeaza potrivit Legii nr. ... 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, a Legii administratiei publice locale nr. ... 393/2004 privind Statutul alesilor locali, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
Intre altele, tot mai multe persoane se arata convinse ca Universul in ansamblu, dar si atomii sau obiectele din preajma noastra arata de fapt cu totul altfel decat le vedem, realitatea fiind de fapt o imensa, atotcuprinzatoare holograma.
Cristoiu face o analiza, in ziarul Ring a capcanei in care a cazut Basescu la Realitatea TV. Intr-un interviu acordat unui ziar central, Traian Basescu sustine ca in emisiunea de la Realitatea TV s-a dus intr-o emisiune-capcana.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. Emisiunea se numeste Realitatea Romaneasca si este difuzata, de luni pana vineri, pe tronsonul 13:00-14:00, informeaza Gabriel Ionita, directorul postului Realitatea FM, pentru paginademedia.ro.
Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru agentia Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
In martie 2004, la cererea lui Gheorghe Munteanu, evaluatorul Ioan Adrian Rusu a intocmit un raport de specialitate, evaluind benzinaria amintita la aproximativ 850.000 de euro.
Dupa 12 ani, terenul agricol s-a "evaporat"In anul 2004, cand imparteala terenurilor din parcela A467 (fostul poligon militar din vecinatatea plajei Vama Veche) era in toi, specialista agricola a depus la primarie, adica la locul ei de munca, o cerere cel putin ciudata. ... 2004, 5.
Bulgaria, cealalta candidata inscrisa in cursa pentru aderarea la Uniunea Europeana, se situeaza pe locul 15, detinind o cota de 2,2% din totalul investitiilor europene derulate in 2004.
google-analytics.com