Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista.
Potrivit Andreei Cretulescu, decizia de a pleca de la Realitatea TV este una "personala". "Vineri, 25 septembrie, este ultima zi. A fost o despartire in mod amiabil intre cele doua parti", a spus Andreea Cretulescu.
Ea a precizat ca nu a luat "o decizie ferma" in privinta activitatilor sale viitoare, deshise spre toate azimuturile. Andreea Cretulescu a precizat, totusi, ca s-ar putea indrepta fie catre o alta televiziune, fie catre o firma de marketing politic.
Andreea Cretulescu s-a nascut in 1975, la Bucuresti, si a absolvit, in 1999, Facultatea de Drept.
Ea s-a alaturat echipei de la Realitatea TV in septembrie 2005. In primele luni, a facut stiri, reportaje si campanii. Apoi, ea a moderat emisiunile "Deschide lumea", "Editorii Realitatii", "Reporterii Realitatii", "Fabrica", "Tu decizi" si "Realitatea te priveste".
Andreea Cretulescu a debutat in presa in 1993, ca reporter la Cronica romana, a continuat la Curierul national, dupa care a intrat in televiziune, lucrand la Tele 7abc, Antena 1 si Realitatea TV.
Dupa cum se vede jurnalista nu ofera prea multe detalii despre ce va face in continuare. Circula insa unele zvonuri ca Andreei Cretulescu i s-a propus revenirea la Antena 1, frumoasa si acida jurnalista fiind ravnita de televiziunea mogulului Voiculescu. Se pare insa ca ea are alte ganduri, apropiate de echipa de campanie a doctorului Sorin Oprescu, de care o leaga o mai veche simpatie.