Cautare

5133 de rezultate pentru "realitatea tv 30 04 2004" (7.31 secunde)
1288/20.10.2004. In data de 06.10.2004, AVAS Bucuresti emite decizia nr. 109/27.09.2004 prin care declina competenta de solutionare a notificarii catre SC DOBROMIN SA sa emita decizie la revendicare.
Traian Basescu spunea, in campania electorala din 2004, ca va face ca drepturile si libertatile cetatenilor sa fie respectate deplin, mentionind "regresul grav" de dupa 2000 in libertatea de expresie - careia trebuie sa ii corespunda o presa independenta, si in libertatea de asociere - careia trebuie sa ii corespunda o societate civila activa.
Tot in 1989, pe 30 decembrie, este lansat Curierul Romanesc, in format bilunar, sub egida Asociatiei "Romania", al carui presedinte era Augustin Buzura. ... In 2004, Cotidianul a fost achizitionat de Grupul Catavencu.
- Tot in 1989, pe 30 decembrie, este lansat Curierul Romanesc, in format bilunar, sub egida Asociatiei Romania, al carui presedinte era Augustin Buzura. ... In 2004, Cotidianul a fost achizitionat de Grupul Catavencu. In mai 2006, pachetul majoritarde actiuni al Grupului Catavencu este achizitionat de Realitatea Media, formandu-se trustul Realitatea-Catavencu.
voxpublica.realitatea.net:Basescu din lacrima. ... Strict ca opinie personala, consider ca, in 2004 (fara a neglija aportul substantial adus de Basescu si PD), principalul motor al Aliantei D.A. ... Spre deosebire de 2004, de aceasta data preluarea puterii absolute se poate face printr-un vot popular.
Comparativ cu alegerile din 2004, PD-L si-a dublat practic mandatele de la cele mai importante doua consilii ale Constantei, nici un alt partid nereusind pana acum aceasta performanta.
In luna iunie 2005, fata de luna iunie 2004, indicele brut al productiei industriale a scazut cu 0,8%, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica.
Astfel, obligatia totala de plata a Apatem catre Electrica la 31.10.2004 a fost de 101.139.612.309 lei vechi.
Inexistenta acesteia este unul din preturile platite pentru alegerile din 2004 "Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania. Inexistenta acestei autostrazi este unul din preturile platite pentru alegerile din 2004", sustine pe blogul sau personal fostul premier roman Adrian Nastase.
18,6% fata de 10,2% in februarie 2004.
Cunoscutul jurnalist Cornel Nistorescu a preluat de la 1 august conducerea publicatiei Cotidianul, care apartine Grupului de presa Realitatea-Catavencu. In acelasi timp, Adrian Ursu - redactor-sef al publicatiei in ultimul an - a fost promovat director editorial al Realitatea TV si va continua sa realizeze emisiunea din prime time.
"Realitatea TV, lider de audienta de Ziua Unirii". Realitatea TV a fost lider de piata de Ziua Unirii, in intervalul orar 10:00-14:00, atat la nivel national, cat si in zona urbana.
Realitatea.net informeaza: Culisele interviului Realitatea TV cu Julian Assange. Julian Assange a primit echipa Realitatea TV la un conac, in Ellingham Hall, undeva la 200 de kilometri distanta de Londra.
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto):
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
Sebastian Lazaroiu are emisiune la Realitatea TV Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu va aparea, de duminica, la Realitatea TV, postul lui Elan Schwartzenberg, ca invitat permanent al emisiunii "Romania politica".
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. Realitatea TV pregateste o lovitura de imagine. ... Mihai Tatulici, realizator TV la Realitatea TV, a oferit detalii in exclusivitate pentru Paginademedia.ro. ... I.B :Andreea Marin o sa se alature postului Realitatea TV?
Oreste Teodorescu este interzis la Realitatea TV. ... pentru ca nu a marsat la Partidul Realitatea. ... Nu va mai aparea la postul de stiri Realitatea TV, iar motivele pentru care acesta ar fi cenzurat sunt politice.
Sindromul discordant (Schizofrenia) este o dereglare psiho-mentala marcata de tulburari de personalitate, inadaptabilitate si incapacitatea de a percepe lumea si realitatea inconjuratoare asa cum sunt, realizand o perceptie distorsionata a fenomenelor si experientelor cu care individul se confrunta, traind intr-o permanenta confuzie, contradictie, fantasmagorie, intre o lume interioara imaginara si realitatea inconjuratoare.
Realitatea.net informeaza: ... Peste 30 de ambulante, alaturi de masinile de pompieri se afla la fata locului. Zeci de tineri sunt resuscitati in mijlocul strazii, informeaza Realitatea TV. ... Din primele informatii, ar fi circa 88 de persoane ranite, a transmis corespondentul Realitatea TV, Raul Giuglea.
google-analytics.com