Cautare

5133 de rezultate pentru "realitatea tv 30 04 2004" (3.22 secunde)
In 2004 Oradea avea cele mai mari sanse deoarece cei mai importanti furnizori Electrolux isi au sediul in urbea de pe Crisul Repede. ... Intalnirile de prezentare a proiectului au demarat pe 2 noiembrie 2004.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
In campania electorala din 2004 pentru prezidentiale, Basescu transforma supozitiile legate de imobilul respectiv in acuze publice.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Noi suntem conditionati sa credem ca perceptia noastra este totuna cu realitatea. De fapt, realitatea este mult mai vasta si de obicei, decupam din lumea exterioara numai acele lucruri care sunt in legatura cu conceptiile noastre.
Cardinalii - stiau ei foarte bine care este realitatea - si nu erau dispusi sa se lase imbroboditi de un sarlatan.
Vorbim adesea de fapte, convinsi ca percepem realitatea asa cum e ea. ... Dar exista chiar si situatii in care matematica este incapabila sa descrie realitatea, cum ar fi inductia completa, aplicata situatiilor descrise in paradoxul plesuvului.
CNA someaza Realitatea TV si NewsIn Presedintele CNA a intrat ieri intr-o disputa cu postul Realitatea TV si agentia de presa NewsIn. ... CNA a dat timpi de antena, asa au spus cei de la Realitatea. ... Consiliul a decis sa someze Realitatea TV pentru dezinformarea publicului.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Premierul a confiscat microfonul Realitatii TV din mana reporterului si a dat frau liber acuzatiilor.
Premierul Emil Boc l-a copiat pe Basescu luandu-i microfonul jurnalistei de la Realitatea. ... E posibil ca la o televiziune sau alta sa apara informatii neconforme cu realitatea, modalitatea prin care domnul Boc nu intelege sa raspunda este printr-o conferinta de presa.
Realitatea.ro informeaza:
REALITATEA.NET: Gusa, la Realitatea TV:
Realitatea Catavencu nu va mai edita, din 2010, "Business Standard" si "Cotidianul". ... si Realitatea TV ar putea avea o soarta asemanatoare. ... Ceea ce se intampla la Realitatea-Catavecu e doar inceputul.
"Pleaca Victor Ciutacu la Realitatea?" Surse din postul Realitatea au declarat pentru EVZ ca jurnalistul Victor Ciutacu se va transfera de la trustul Intact. ... Potrivit unor surse de la Realitatea, cele doua parti inca nu au semnat nimic, dar negocierile sunt "foarte avansate".
Flasnetele portocalii s-au ars cand s-au jucat cu focul, prin anuntul ca refuza sa participe la emisiuni pe Antena 3 si Realitatea, cu "ultimatumul" infantil: "pana cand vor renunta sa falsifice realitatea". ... Realitatea e ca se complac in derizoriu.
Jurnalistul Adelin Petrisor a revenit in televiziune pe 1 septembrie 2010, la circa noua luni dupa ce a plecat de la Realitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat an fata instantei Judecatoriei Sectorului 5 ca Sebastian Ghita i-ar fi spus ca nu este interesat de activitatea editoriala, ci ca vrea sa finanteze Realitatea, fiind interesat de "un loc la masa de joc" si a cerut sustinere pentru Victor Ponta la presedintie.
google-analytics.com