Nu inchinati Realitatea nimanui! - au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul
"Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil. Mesajul a fost transmis telefonic catre managementul Realitatea TV, inainte de a fi retinut de procurori.
Sorin Ovidiu Vantu a vorbit de mai multe ori pe parcursul diminetii cu persoane din conducerea postului de televiziune. Le-a confirmat stirea ca se fac perchezitii la domiciliul sau, ca a fost dus la Parchet pentru audieri.
Sorin Ovidiu Vantu parea relaxat, sustin managerii Realitatea TV contactati de Adevarul. Intre perchezitii si audierea la Parchet, patronul postului de stiri a avut timp sa analizeze si audientele inregistrate in ziua precedenta.
Ultimul mesaj al lui Sorin Ovidiu Vantu, "Nu inchinati Realitatea nimanui!", confirma zvonurile existente pe piata legate de presiunile politice care se fac pentru cumpararea televiziunii.
Surse apropiate PDL au declarat pentru adevarul.ro ca unul dintre cei care vor cu orice pret sa cumpere Realitatea TV este Adriean Videanu. Pana la aceasta ora prim-vice presedintele PDL, Adriean Videanu, nu a putut fi contactat.