Mediafax: Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV

Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Mihaela Radulescu isi prezinta alegerile la Realitatea TV in fiecare duminica, de la ora 14.05, incepand cu 20 mai, timp de sase saptamani, anunta un comunicat de presa emis de Realitatea TV.
"Alegerile Mihaelei" este un proiect care va prezenta publicului oameni care spun povesti frumoase despre Romania, de la specialisti la artisti, de la politicieni respectati la oameni simpli remarcabili.
Despre emisiunea "Alegerile Mihaelei", vedeta TV declara: "Dupa sase zile de munca, griji si probleme, avem nevoie de o zi de odihna, in care sa deschidem televizorul fara teama ca trebuie sa acoperim ochii sau sa astupam urechile copiilor. Avem artisti cu adevarat importanti pe plan international sau care stau lipiti in fruntea topurilor romanesti, mai avem inca politicieni de bun simt si oameni care merita cunoscuti, avem copii grozavi care nu mai au la ce se uita pe un canal romanesc, avem legende pe care trebuie sa le tinem vii".
Initial, in februarie, reprezentantii Realitatea TV anuntau ca Mihaela Radulescu va prezenta emisiunea "Duminica in familie", un magazin de weekend de trei ore, care urma sa fie difuzat de la sfarsitul lui martie, dar proiectul a fost amanat.
Revenirea Mihaelei Radulescu in mod constant pe micile ecrane nu va presupune revenirea permanenta in tara a vedetei de televiziune, care s-a mutat in anul 2009 la Monaco, impreuna cu fiul ei. Astfel, aceasta va face naveta Monaco-Bucuresti doar doua zile pe saptamana.
Mihaela Radulescu are o experienta de peste zece ani in televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfarsitul lunii mai 2009, renuntand la emisiunea "Duminica in familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat la momentul respectiv de Mihaela Radulescu a fost fiul sau, Ayan. Ulterior, Mihaela Radulescu s-a mutat, impreuna cu fiul sau, la Monaco.
Viata Mihaelei Radulescu a fost in atentia presei in mai multe randuri in anul 2009, dupa divortul sau de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.
Dupa ce si-a anuntat retragerea din televiziune, Mihaela Radulescu a revenit sporadic pe micul ecran, la Antena 1, unde a prezentat editii speciale, difuzate in general in timpul sarbatorilor.