Cautare

891 de rezultate pentru "razvan" (4.16 secunde)
Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
Moisoiu a dezvaluit cum "Traian Basescu si Mihai Razvan Ungureanu au fost prinsi pe picior gresit, efectiv nemaistiind cum sa mai dreaga busuiocul", lucrurile fiind oarecum rezolvate in urma deciziei CSAT, de respingere a propunerilor PNL.
Ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a declarat ca nu stia nimic despre declaratia sefului statului pe tema aderarii la UE a Romanie alaturi de Republica Moldova.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a apreciat ieri in discursul de deschidere a Reuniunii Diplomatiei de la Bucuresti ca in ultimul an diplomatia "a reusit sa demonstreze ca Romania se poate comporta ca membru de facto al Uniunii Europene".
Interesant este faptul ca Mihai Razvan Ungureanu, ministrul de Externe, a refuzat nominalizarea, sub pretextul ca vrea sa-si contiunue treaba la ministerul pe care il conduce, dar este foarte probabil ca acesta sa nu fi fost acceptat de Basescu, care nu a mai vrut sa riste prin nominalizarea unui membru de partid.
Ministerul Afacerilor Externe respinge speculatiile aparute in presa cu privire la implicarea ministrului Mihai Razvan Ungureanu intr-o "directionare" a oficialilor europeni catre Revelionul lui Basescu. ... Acelasi comunicat explica si pozitia oficiala a lui Mihai Razvan Ungureanu in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie.
Liberalii au amanat cu o zi luarea unei decizii in vederea inlocuirii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia diplomatiei romane.
Ministrul demisionar de Externe Mihai Razvan Ungureanu intentioneaza sa candideze din partea PNL la alegerile pentru Parlamentul European, avand mari sanse sa fie desemnat cap de lista.
Mihai Razvan Ungureanu, fost ministru de Externe si fost membru al PNL, a fost desemnat de liberali sa deschida lista pentru europarlamentare. ... Motreanu a infirmat si zvonul potrivit caruia Mihai Razvan Ungureanu ar fi pus conditii pentru a deschide lista de candidati ai Partidului National Liberal pentru euroalegeri.
PNL ia în calcul înlocuirea lui Mihai Razvan Ungureanu în deschiderea listei pentru PE cu Adrian Cioroianu, din cauza posibilei retrageri din cursa a fostului ministru de externe, si se gândeste la cooptarea Nadiei Comaneci, a lui Dan Bittman sau a lui Cristian Pârvulescu în postura de candidati.Surse de la vârful conducerii PNL au declarat ieri ca Tariceanu si membrii echipei de campanie electorala iau în calcul înlocuirea lui Mihai Razvan Ungureanu, care era locomotiva partidului pentru alegerile europarlamentare.
Consilierii municipali ai PC cer primarului general Adriean Videanu si viceprimarului Razvan Murgeanu sa tina cont de Raportul Comisiei de Analiza si Verificare a Activitatii Administratiei Gradina Zoologica Bucuresti intocmit in luna iunie 2007 si sa demita conducerea Gradinii Zoologice Bucuresti.
Desi in urma cu catva timp au existat discutii in acest sens, Martin fiind tentat sa o faca, intr-un final acesta s-a razgandit, lasand loc liber viceprimarului Razvan Andrei.
De exemplu, candidatul PDL ne-a anuntat ca nu are de ce sa stea de vorba cu presa, in timp ce actualul viceprimar, si totodata candidatul PSD pentru Primaria orasului Techirghiol, Andrei Razvan ne-a spus ca...
Institutul pentru Politici Publice (IPP) constata ca, dupa primele 20 de zile de campanie, candidatii la Primaria Generala si la cele de sector au cheltuit 866.200 euro pentru publicitatea electorala in presa scrisa, cel mai mult platind Vasile Blaga si Razvan Murgeanu, de la PDL.
Consilierii locali ai PNL sunt in numar de 6, cei carora galatenii le-au dat votul fiind Mircea Razvan Cristea, Marius Stan, Dumitru Cristea, Maricel Oancea, Mihai Manoliu si Gheorghe Tudor Iulian.
Consilierii locali ai PNL sunt in numar de 6, cei carora galatenii le-au dat votul fiind Mircea Razvan Cristea, Marius Stan, Dumitru Cristea, Maricel Oancea, Mihai Manoliu si Gheorghe Tudor Iulian.
el cuprinde realizarile primarului Dumitru Nicolae si ale viceprimarului (!) Mircea Razvan Cristea. Din cunostintele noastre, primarul Dumitru Nicolae a fost secondat pana in toamna anului trecut de doi viceprimari, Mircea Razvan Cristea si Constantin Dumitriu.
Anchetatorii au surprins in actul de acuzare modalitatea prin care Aurel Bojenoiu, consilier local la acea vreme, a reusit sa faca rost, fara licitatia prevazuta de lege, de un teren apartinand municipalitatii, pentru firma SC TICSIM SRL, ai carei asociati sunt fiica si ginerele lui - sotii Elena Cristina si Stefan Razvan Tica.
Prezenta la Constanta pentru analiza anuala a activitatii Directiei Judetene pentru Sport si a Clubului Farul, ministrul Monica Iacob Ridzi (foto) a fost alaturi de colegii sai democrat-liberali in cadrul unei conferinte de presa in care problema tensiunilor locale dintre PD-L si PSD a fost mediata cu gratie de secretarul de stat Razvan Murgeanu, care a "taiat" elanul presei, precizand ca alocarea fondurilor in mod "preferential" de catre Consiliul Judetean (condus de social-democratul Nicusor Constantinescu) este o problema pe care o va gestiona liderul Mircea Banias.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
google-analytics.com