Cautare

891 de rezultate pentru "razvan" (7.52 secunde)
Premierul a intrat telefonic la Antena 3 si Razvan Dumitrescu n-a ratat ocazia sa-l intrebe de suspendare. ... Deja Razvan Ungureanu e ca un personaj deraiat pe campi in timp ce vorbeste singur.
Mihai Razvan Ungureanu, de la carma MAE si a SIE, a facut tot ce trebuia ca martorul sa nu fie identificat si prezent la proces, iar urmarea a fost nedovedirea, nu atat a acuzatiilor, cat mai ales a persoanei care s-a aflat la volan in momentul producerii accidentului".
• Cred ca dl Mihai Razvan Ungureanu va fi un lider bun al opozitie. ... (Mihai Razvan Ungureanu a participat la protestul de la ICR - n.red.) • Romania are de pierdut daca nu este reprezentata la consiliul european de cei care pun in practica masuri economice si sociale.
Razvan Dumitrescu) Timp de cateva zile, am urmarit pe diverse site-uri si bloguri comentarii ale cititorilor cu referire la razboiul Ponta-Basescu.
Razvan Dumnitrescu) Actualii guvernanti aveau la dispozitie, oficial si institutional, documente din care rezulta ca numarul real al persoanelor cu drept de vot nu este de peste 18 milioane, ci abia depaseste 16,5 milioane.
"Mihai Razvan Ungureanu - UN PREMIER PENTRU RAZBOI" si "Mihai Razvan Ungureanu ESTE PREMIERUL DE RAZBOI AL ROMANIEI", citand copios din declaratiile Basescului facute in 2010:
Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii in mandatul lui Mihai Razvan Ungureanu, si-a anuntat demisia din PDL si a decis sa fondeze o asa numita "Platforma agrariana". ... Daca USL e impiedicat sa faca 50 la suta, Traian Basescu ar putea da din nou mandat lui Mihai Razvan Ungureanu.
Parerea-mi despre Mihai Razvan Ungureanu e de mult formata, uscata, intarita, a strans si pulbere fina de praf de cand e la odihna, in raftul potrivit.
In ciuda tuturor afirmatiilor facute de-a lungul timpului despre personalitatile sau, ma rog, persoanele politice din PDL, nu numai, din partidul doamnei Udrea, al domnului Razvan Ungureanu, astazi constatam ca totul a devenit posibil, se pot intampla intr-adevar minuni si-n politica.
Ministrul Ungureanu dezminte afirmatiile din raport Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu a sustinut ieri o conferinta de presa, inainte de a pleca spre New York, la Consiliul de Securitate.
Concluzia mai-marilor orasului nostru a fost prezentata de viceprimarul Mircea Razvan Cristea. ... Daca nu se va realiza acest lucru, vor fi probleme in ceea ce priveste aplicarea programului ISPA", a mai aratat Mircea Razvan Cristea.
Siteul Euractiv il citeaza pe Razvan Cotovelea, directorul Autoritatii de Management pentru Cadrul de Sprijin Comunitar, din cadrul Ministerului Finantelor Publice (MFP), care explica mecanismul derularii programelor de postaderare in Romania. ... TVA-ul, cheltuiala eligibila pentru finantarile UE Razvan Cotovelea da si vesti bune in privinta finantarilor cu fonduri europene.
Potrivit declaratiilor facute dupa sedinta de Guvern de saptamana aceasta de catre presedintele AVAS, Razvan Orasanu, "acolo unde activitatea de cercetare exista intr-adevar, ea va fi sprijinita, iar privatizarea se va face conform Hotararii de Guvern nr. ... Razvan Orasanu a dat exemplul IMOD-ului, afirmand:
Potrivit celor precizate de Razvan Vastea, expert evaluator in cadrul (APDRP) SAPARD Dolj, pana in prezent au fost incheiate pe regiunea Oltenia trei contracte de finantare in acest sector. ... Adica o medie de 20 de proiecte pe luna pe tara", a spus Razvan Vastea.
Oficialii de la Bucuresti nu s-au hotarat nici in privinta strategiei de privatizare, pe bucati sau integral, desi declaratiile din ultimul timp ale presedintelui AVAS, Razvan Orasanu, dau ca sigura prima varianta.
Presedintele AVAS, Razvan Orasanu, a preferat sa raspunda printr-un comunicat de presa tuturor liderilor sindicali care l-au acuzat ca privatizarile pe active reprezinta o megaafacere imobiliara pentru grupurile de interese care doresc sa puna mana pe terenurile si spatiile de productie ale intreprinderilor.
Libera circulatie a fortei de munca este unul dintre pilonii principali ai Uniunii Europene, a afirmat ieri ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, in discursul rostit la Institutul European al “London School of Economics”.
Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice (MFP) analizeaza posibilitatea de a plati din bugetul de stat contravaloarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) aferenta proiectelor realizate de autoritatile locale din fonduri europene, a declarat ieri directorul general din MFP, Razvan Cotovelea, citat de NewsIn.
Potrivit directorului Asociatiei Retelelor de Franciza din Romania, Razvan Blid, citat de un post de televiziune, retelele de franciza au atins o cifra de afaceri de un miliard de euro in 2006.
Unul dintre "jucatorii" de pe piata constructorilor din Craiova, Razvan Tugui, patronul Edeca Group, se plange ca partea rezidentiala a afacerii a murit. ... In prezent, in centrul Craiovei, pretul pe metrul construit a scazut de la 1.500 la 1.000 de euro", a mai precizat Razvan Tugui.
google-analytics.com