Asa cum amintea ieri viceprimarul Mircea Razvan Cristea, liberalii galateni s-au hotarat sa-si lanseze in sfarsit candidatul la Primarie, chiar daca acesta a mai avut parte de alte doua prezentari oficiale.

Astfel, Marius Stan va fi "aruncat" oficial in cursa pentru fotoliul de primar, maine seara, in cadrul Galei premiilor PNL, festivitate ce se va derula sub cupola Teatrului Muzical "Fani Tardini". "Vineri seara, la sala Teatrului Muzical va fi organizata Gala de decernare a premiilor PNL pe anul acesta. Invitatul nostru special de la Bucuresti este ministrul Apararii, Teodor Melescanu, si cu aceasta ocazie vom face si prezentarea oficiala a candidatului nostru la Primarie, Marius Stan. Acest eveniment pe care-l organizam se va incheia cu un concert al trupei "Timpuri Noi", a precizat liberalul Mircea Razvan Cristea.

Totodata, liderul PNL a precizat ca nu-l deranjeaza cu nimic faptul ca Marius Stan este sustinut si de alte doua formatiuni politice, Partidul Alternativa Ecologista si Partidul Initiativa Nationala, ba chiar spune ca PNL este deschis si pentru sprijinul altor partide mici, chiar si cu partidul lui George Becali, dar ca nu vor exista niciun fel de aliante sau colaborari, mai ales ca nu s-a negociat nimic pe aceasta tema. "Aceasta sustinere a venit spontan de la partide care sunt considerate mici si se datoreaza in exclusivitate imaginii pe care o are Marius Stan. Trebuie sa recunosc ca de aici vine si nu de la abilitatea noastra, a mea sau a lui Victor Paul Dobre, de a negocia aceasta sustinere", a amintit Mircea Razvan Cristea.